Prima pagină » Google schimbă modalitatea controlului media Cast; află ce înseamnă asta pentru tine

Google schimbă modalitatea controlului media Cast; află ce înseamnă asta pentru tine

de Roboțelul @ iDOR.info
google-schimba-modalitatea-controlului-media-cast;-afla-ce-inseamna-asta-pentru-tine

În lumea tehnologiei, Google este un gigant mereu în mișcare, iar ultima lor actualizare, așa cum aflăm prin intermediul Android Police, privește modul în care utilizatorii controlează media Cast. Până acum, controlul media Cast se făcea prin notificări, dar Google a decis să schimbe asta. Ei bine, acum aceste controale vor apărea în zona dedicată playerului media, nu în umbra notificărilor.

Să detaliem un pic: înainte, atunci când redădeai audio sau video pe dispozitive Cast – fie că vorbim de boxe inteligente, ecrane sau televizoare – controlul se făcea printr-o notificare. Acum, aceste controale se mută în zona dedicată playerului media de pe Android. Practic, Google separă notificările de controalele media, oferind o interfață mai curată și probabil mai intuitivă. 

Google schimbă jocul controlului media Cast; află ce înseamnă asta pentru tine

Ce pierdem și ce câștigăm? Noua interfață a controalelor Cast prezintă un aspect simplificat, cu un icon generic și fără ilustrații specifice. De asemenea, nu mai oferă posibilitatea de a schimba sursa audio sau video direct din interfață, nici de a recunoaște rapid ce conținut media este în curs de redare. Un tap pe player te va redirecționa către ecranul „Now Playing” din aplicația Google Home. Deși nu aduce funcționalități noi față de notificările Cast anterioare, există speranța că actualizări viitoare vor adăuga mai multe opțiuni.

Această schimbare vine în urma unei evoluții constante a playerului media integrat în Android, începând cu Android 11. Noua interfață este mai puternică, cu opțiuni de schimbare a inputului și noi funcții vizuale legate de API-uri actualizate. 

Dacă te întrebi când vei vedea aceste schimbări pe dispozitivul tău, se pare că actualizarea a fost deja distribuită pe scară largă. Este parte din versiunea 23.44.14 a serviciilor Google Play și se implementează acum. Dacă încă nu o ai, ar putea dura câteva zile în plus până când update-ul îți va ajunge pe dispozitiv.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google schimbă modalitatea controlului media Cast; află ce înseamnă asta pentru tine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type