Prima pagină » Huawei Nova 12 ni se dezvăluie: cât costă + fotografii noi hands on

Huawei Nova 12 ni se dezvăluie: cât costă + fotografii noi hands on

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-nova-12-ni-se-dezvaluie:-cat-costa-+-fotografii-noi-hands-on

Huawei Nova 12 va debuta fix a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie şi până atunci avem o transă proaspătă de scăpări azi. Seria Nova 12 va fi anunţată în China pe 26 şi va include 4 modele: Nova 12 Lite, Nova 12, Nova 12 Pro şi Nova 12 Ultra. 

O listare online grăbită a dezvăluit deja preţurile produselor. Aşa aflăm că Huawei Nova 12 va porni de la 3299 yuan, adică 421 euro. Nova 12 Pro porneşte de la 575 euro. Versiunea de top, Huawei Nova 12 Ultra va costa 703 euro. Toate acestea sunt variantele de bază, iar configuraţiile cu mai mult RAM şi stocare vor ridica preţurile mai sus.

În ce priveşte cealaltă latură a scăpării, implicând imaginile cu noile telefoane, îl vedem pe Huawei Nova 12 Ultra cu un spate acoperit cu piele sau cu sticlă. Huawei a confirmat deja oficial 3 culori pentru telefon: albastru, negru şi alb. Versiunea de piele a lui Nova 12 Ultra se remarcă prin acel imprimeu „nova” elegant din spate. 

Nova 12 Pro apare pe mov între timp, cu un design de modul foto similar cu cel de la Ultra. Conform zvonurilor de până acum, Huawei Nova 12 Pro şi Nova 12 Ultra vor avea procesoare Kirin 9000s cu 5G, acelaşi CPU de pe seria Mate 60. Ultra-ul ar putea aduce şi comunicare prin satelit. În plus, ambele terminale sunt aşteptate să aducă ecrane curbate OLED cu rezoluţie 1.5K.

În ce priveşte cameră, Huawei Nova 12 Pro şi Huawei Nova 12 Ultra vor sosi cu un setup triplu, care include o cameră principală de 50 MP cu OIS, o cameră ultrawide şi una telephoto cu zoom optic 2X. Pentru selfie-uri primim o cameră de 60 MP cu obiectiv ultrawide.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei Nova 12 ni se dezvăluie: cât costă + fotografii noi hands on

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă