Prima pagină » Imagini de colecție cu Familia Regală Britanică. Felicitările de Crăciun ale Casei de Windsor, tradiție veche plină de farmec

Imagini de colecție cu Familia Regală Britanică. Felicitările de Crăciun ale Casei de Windsor, tradiție veche plină de farmec

de Roboțelul @ iDOR.info
imagini-de-colectie-cu-familia-regala-britanica.-felicitarile-de-craciun-ale-casei-de-windsor,-traditie-veche-plina-de-farmec

24-12-2023 | 15:44

Profimedia

Deschide galeria

Felicitările de Sărbători sunt o tradiție răspândită în multe familii, inclusiv în cele regale.

autor

Dinastiile din întreaga lume respectă această tradiție, însă ședințele foto de Crăciun ale Casei de Windsor – de departe cea mai populară familie regală din lume – sunt cu siguranță cele care an de an fac deliciul publicului.

Regele Charles și fiii săi, prințul William și prințul Harry, organizează anual ședințe foto festive de Crăciun, la fel cum au făcut-o și predecesorii săi, respectând astfel o tradiție veche de zeci de ani.

Indiferent dacă fotografiile de Crăciun surprind un moment sincer, un eveniment semnificativ sau un moment înscenat, felicitările festive ale membrilor familiei regale britanice prilejuiesc un moment în care capetele încoronate de la Londra oferă cuvinte de recunoștință și speranță poporului britanic și nu numai.

Familia Regală Britanică, în fotografia de Crăciun din 2023

Prințul William și prințesa Kate

Kate Middleton și prințul William au optat pentru un decor de studio pentru forografia lor de Crăciun din 2023 care va apărea pe felicitări. În imaginea alb-negru apar și copiii prinților de Wales, prințul George (10 ani), prințesa Charlotte (8 ani) și prințul Louis (5 ani). Familia poartă în fotografie ținute lejere asortate, compuse din cămașă albă și blugi.

Regele Charles și regina consoartă Camilla

Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla și-au marcat anul încoronării cu o felicitare de Crăciun realizată în Sala Tronului din Palatul Buckingham, după ceremonia din luna mai, conform People

2022

În 2022, prințul și prințesa de Wales au ales un cadru mai relaxat pentru felicitarea lor de Crăciun. Instantaneul a fost realizat de fotograful Matt Porteous în Norfolk – și există o mulțime de ouă de Paște cu o inspecție mai atentă.

Pentru prima felicitare de Crăciun din timpul domniei regelui Charles, el și regina Camilla au ales o fotografie sinceră a fost făcută de Samir Hussein la Braemar Games – o expoziție specială a moștenirii scoțiene și a jocurilor lor tradiționale care are loc în fiecare an în Highlands, la începutul lunii septembrie. Fotografia a fost făcută cu doar câteva zile înainte de moartea reginei Elisabeta.

Ducele și ducesa de Sussex au folosit în 2022 o fotografie alb-negru de la Gala Robert F. Kennedy Ripple of Hope Award din New York City.

„Vă dorim un sezon festiv plin de bucurie. Din partea familiei noastre către a voastră și în numele echipelor noastre de la Archewell Foundation, Archewell Audio și Archewell Productions, vă dorim sănătate, pace și un an nou fericit”, este mesajul de pe felicitare.

2021

Fotografia din 2021 a fost făcută în timpul unei călătorii private de familie în Iordania.

„Suntem bucuroși să împărtășim o nouă imagine a familiei noastre, care figurează pe felicitarea de Crăciun din acest an ????”, este mesajul postat alături de fotografie.

Cuplul a optat pentru o felicitare sinceră de Crăciun care să ilustreze cât de dificil a fost anul 2021, marcat de pandemia de coronavirus. În imagine prințul Charles își ajută soția să își așeze masca la Royal Ascot.

Fotografia de Crăciun din 2021 a prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, a fost făcută vara, în casa lor din Santa Barbara, de Alexi Lubomirski. În imagine apar copiii lor, Lilibet Diana, pe atunci în vârstă de doar 6 luni, și Archie, care avea 2 ani. A fost prima fotografie publică a fiicei cuplului, care s-a născut în iunie 2021.

„În acest an, 2021, am primit-o pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut o „mamă” și un „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie”, este mesajul scris pe felicitare.

2020

Zâmbetul prințului Louis a fost în centrul atenției în felicitarea de Crăciun din 2020, în care familia regală a pozat în pulovere de toamnă la casa de țară a familiei lor din Norfolk, Anmer Hall.

Felicitarea de Crăciun din 2020 a cuplului a întruchipat o fotografie vibrantă realizată în grădina lor din Birkhall, Scoția.

We’re thrilled to receive wonderful Christmas wishes from our Patron, The Duchess of Sussex, who also made a personal donation, helping dogs, cats and our community. ???? From all of us at Mayhew, thank you and Merry Christmas. ????????????
Find out more! ???? https://t.co/5o2RHLveRM pic.twitter.com/uBV19F6Odt

— Mayhew ???????? (@themayhew) December 23, 2020

Felicitarea de Crăciun din 2020 este o ilustraţie în care Meghan și Harry apar alături de fiul lor Archie, în vârstă de un an şi jumătate.

Această felicitare a fost publicată de Mayhew, o organizaţie britanică care ajută animalele, patronată de Meghan Markle.

Această ilustraţie a fost realizată după „o fotografie de familie făcută luna aceasta de mama ducesei”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei pentru Page Six. Potrivit CNN, este vorba despre prima apariţie a lui Archie de la aniversarea sa, pe 6 mai.

2019 

Felicitarea de Crăciun din 2019 a prințului Charles și a Camilei, ducesă de Cornwall la vremea aceea, prezintă o fotografie a cuplului regal conducând un MG TD de epocă în timp ce se află în turneu în Cuba.

Prințul și ducesa au devenit primii membri ai familiei regale britanice care au vizitat națiunea insulară în martie 2019.

2018

În 2018, felicitarea de Crăciun a cuplului a prezentat o fotografie informală cu Charles și Camilla discutând unul cu celălalt pe o bancă de lemn. Fotograful Hugo Burnand a surprins momentul în grădina de la Clarence House, în timpul verii. Charles este îmbrăcat în costum, în timp ce Camilla poartă o rochie albă și un colier cu mai multe șiruri de perle.

Prințul George, în vârstă de 5 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 3 ani, și prințul Louis, în vârstă de 8 luni, sunt în centrul atenției în felictarea de Crăciun a cuplului William și Kate din 2018. Fotografia a fost realizată la începutul toamnei.

Aceasta este prima felicitare de Crăciun a cuplului format din prințul Harry și Meghan Markle. Primul sezon festiv al perechii ca și cuplu căsătorit a fost marcat cu o fotografie de la nunta lor. În imagine, cuplul este fotografiat din spate în timp ce se bucură de focurile de artificii la recepția de seară de la Frogmore House, în mai 2018.

2017

Fotografia din felicitarea de Crăciun din 2017 a prințului Charles și a Camilei a fost făcută la Clarence House, pe 15 decembrie 2017. Imaginea a fost realizată de Hugo Burnand și îi arată pe cei doi în Orchard Room, în timpul petrecerii private de 70 de ani a Ducesei de Cornwall.

Prințul George și prințesa Charlotte au fost în centrul atenției pentru fotografia de Crăciun din 2017, stând în fața părinților lor, acasă, la Palatul Kensington. Toți patru poartă ținute asortate.

2016

Fotografia de pe felicitare, realizată de Chris Jackson de la Getty Images, arată cuplul regal în timpul turneului lor în Croația, unde s-au întâlnit cu artiști locali îmbrăcați în haine tradiționale în Tvrda, orașul vechi al orașului Osijek.

2015

În această fotografie publicată pe 17 decembrie 2015 de Clarence House apar Charles și Camilla, în Scoția, în timpul vacanței de vară. Fotografia a fost realizată pe o proprietate privată în luna august de către un prieten.

2014

În fotografia realizată de Christopher Jackson de la Getty Images, Charles și Camilla apar râzând în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Invictus din 10 septembrie 2014. Imaginea a fost folosită pentru felicitarea de Crăciun din acel an a cuplului.

2013

Felicitarea de Crăciun din 2013 a cuplului a fost realizată de Stephen Lock. Cei doi sunt surprinși în loja regală, în timp ce privesc o competiție de cai.

2012

Imaginea difuzată în 2012 de Clarence House îi prezintă pe prințul Charles și pe Camilla în timp ce participă la evenimentele dedicate Jubileului de Diamant al reginei Elisabeta a II-a.

Familia Regală Britanică, în fotografia de Crăciun, de-a lungul anilor

Obiceiul fotografiei cu Familia Regală Britanică de Crăciun

Tradiția felicitărilor de Crăciun cu familia regală britanică a început în urmă cu 170 de ani, conform Vogue.

În anul 1914 prințesa Mary apare pe o astfel de felicitare pe care este scris mesajul „Un Crăciun fericit și un An Nou victorios”. Felicitarea a fost inclusă într-o cutie de cadouri pentru soldați.

În 1942, prințesa Elisabeta, mai târziu regină, a trimis o felicitare cu ea însăși în uniformă de război.

Potrivit site-ului oficial al familiei regale, Regina Elisabeta obișnuia anual să trimită aproximativ 750 de felicitări, pe care, conform Popsugar, obișnuia să le semneze încă din vară, când pleca în vacanță la Balmoral.

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Recomandări

Șofer certat de un drumar venit să-l recupereze de pe munte, după ce a ignorat avertismentele polițiștilor, la Rânca

Stiri actuale

Șofer certat de un drumar venit să-l recupereze de pe munte, după ce a ignorat avertismentele polițiștilor, la Rânca

Și duminică, viscolul a pus stăpânire pe mai multe regiuni ale țării. Cel mai rău a fost la Rânca, în județul Gorj, unde zeci de șoferi au rămas blocați, deși fuseseră avertizați că anumite porțiuni de drum sunt închise.

NYT: Putin semnalează discret că este deschis unui armistiţiu în Ucraina. La ce pretenții ar fi renunțat dictatorul rus

Stiri externe

NYT: Putin semnalează discret că este deschis unui armistiţiu în Ucraina. La ce pretenții ar fi renunțat dictatorul rus

Putin semnalează discret că este deschis la o încetare a focului în Ucraina, arată o analiză New York Times de sâmbătă.

Tramvaiele care s-au ciocnit în București nu mai pot fi reparate. Cel IMPERIO a costat 2 milioane de euro

Stiri actuale

Tramvaiele care s-au ciocnit în București nu mai pot fi reparate. Cel IMPERIO a costat 2 milioane de euro

Două tramvaie s-au ciocnit frontal duminică dimineața, la ora 6, într-o intersecție din București, după ce un vatman nu a fost atent la macaz.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Imagini de colecție cu Familia Regală Britanică. Felicitările de Crăciun ale Casei de Windsor, tradiție veche plină de farmec

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type