Prima pagină » Incendiu cu o victimă în Jacodu (Vețca)

Incendiu cu o victimă în Jacodu (Vețca)

de redactia
incendiu-cu-o-victima-in-jacodu-(vetca)

Pompieri militari din cadrul Stației Miercurea Nirajului și ai Punctului de Lucru Sovata au fost solicitați să intervină sâmbătă, 2 decembrie, în localitatea Jacodu din comuna Vețca, în urma izbucnirii unui incendiul la o casă de locuit.

”La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, în colaborare cu două echipaje de pompieri din cadrul SVSU Vețca și SVSU Sângeorgiu de Pădure. Incendiul a cuprins o casă de locuit de aproximativ 60 de metri pătrați, bunurile aflate în interior. Din interiorul locuinței o persoană de sex masculin care s-a autoevacuat, a suferit arsuri la nivelul membrului stâng, fiind preluată de urgență de ambulanța SMURD B2 și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare”, a informat lt. Alexandra-Maria Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Post-ul Incendiu cu o victimă în Jacodu (Vețca) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Incendiu cu o victimă în Jacodu (Vețca)

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type