Prima pagină » Kate a mizat pe albastru regal în ziua de Crăciun și bine a făcut! Prințesa de Wales, definiția eleganței

Kate a mizat pe albastru regal în ziua de Crăciun și bine a făcut! Prințesa de Wales, definiția eleganței

de Roboțelul @ iDOR.info

Prințesa de Wales, strălucitoare și superbă la Sandringham, în ziua de Crăciun. Familia regală britanică a participat în formulă aproape completă la slujba de Crăciun de la Biserica Sf. Maria Magdalena din Norfolk.

Este tradiție de Crăciun deja cunoscută. Membrii familiei regale britanice își fac apariția la slujba de Crăciun de la această biserică plină de istorie, din secolul al XVI-lea, care a găzduit generații întregi de familii regale.

Ca de fiecare dată, ochii sunt pe Prințesa Catherine, superba soție a Prințului William și viitoarea regină a Regatului. Dacă anul trecut Kate Middleton a optat pentru kaki, de data aceasta a ales albastrul regal, o culoare care îi vine de minune.

Kate Middleton și familia, Profimedia (1) jpg

Foarte prețioasă, Prințesa de Wales a purtat cercei cu diamante și safire, tocă albastră, palton albastru și cizme bleumarin. Talia sa subțire a fost marcată de paltonul croit pe linia corpului său. Kate Middleton are o siluetă impecabilă. Prințesa de Wales este și o mamă ireproșabilă. De data aceasta, a ținut-o de mână pe Prințesa Charlotte, iar alături le-a fost Prințul George, primul născut al Prinților de Wales și al doilea în rând la succesiunea tronului britanic, după Prințul William.

Adorabilul mezin Prinț Louis s-a ținut de mână cu o fată! Este vorba de verișoara sa, Mia Tindall, fiica Zarei și a lui Mike Tindall. Zara este fiica Prințesei Regale Anne, sora Regelui Charles.

Micuții au format un cuplu adorabil. Ca de fiecare dată, Louis a furat atenția tuturor, căci este un copil plin de viață și șotii, iar oamenii adoră să se uite la el.

Charles și Camilla de Crăciun, Getty

Imaginea 1/2: Charles și Camilla de Crăciun, Getty

În deja celebra paradă de Crăciun, mulțimea aflată la Sandringham s-a delectat privindu-i pe cei mai importanți membri regali britanici: Regele Charles și Regina Camilla, Prinții de Wales, Prințesa regală Anne și soțul său, Prințul Andrew și fosta sa soție Sarah Ferguson și fiicele acestora: Prințesa Eugenie și-a ținut de mână soțul, pe Jack Brooksbank, pe drumul de întoarcere de la Biserica Sf. Maria Magdalena din Norfolk.

Foto: Profimedia și Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate a mizat pe albastru regal în ziua de Crăciun și bine a făcut! Prințesa de Wales, definiția eleganței

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google