Prima pagină » Kate e vulnerabilă! Asta cred experții în limbajul corporal după apariția ei de aseară

Kate e vulnerabilă! Asta cred experții în limbajul corporal după apariția ei de aseară

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-e-vulnerabila!-asta-cred-expertii-in-limbajul-corporal-dupa-aparitia-ei-de-aseara

Poate că se țin tari și cu o aparentă indiferență față de noul val de dezvăluiri apărut în presă după publicarea noului volum biografic regal, însă apariția de pe covorul roșu a Prinților de Wales este „revelator din punct de vedere emoțional”.

Împreună, la bine, dar mai ales la greu. FOTO: Getty Images

Zâmbitori și eleganți, Prințesa Kate și Prințul William au avut parte de un nou moment „wow” pe covorul roșu întins în fața Royal Albert Hall din Kensington. Ca gazde ale cuplului regal suedez, Prințesa moștenitoare Victoria și Prințul Daniel, viitorii monarhi ai Marii Britanii au încercat să impună o distanță față de orice bârfă care e menită să arunce iar Familia Regală britanică într-un vârtej periculos. Cu eleganță și discreție. Dar mai ales cu demnitate.

Prințesa Kate, a cărei imagine este des folosită pentru a muta atenția de la orice comentariu malițios și a ne lua ochii cu feminitatea și grația sa, dar și cu relația pe care o are cu soțul său, a ales de această dată o rochie turcoaz cu mâneci capă și umeri supradimensionați, de la Safiyaa, în valoare de 1.288 de lire sterline. Acest outfit a fost completat de pantofi din piele întoarsă în aceeași nuanță și accesorii aurii cu pietre, pline de strălucire. Alături de ea, Prințul William era foarte chipeș în smokingul său negru și s-a comportat ca un gentleman perfect, în timp ce i-a întins mâna soției sale pe covorul roșu.

Totuși, latura lor umană le-a dat de gol trăirile ieri seară, pe covorul roșu de la Royal Variety Performance, unde experții în limbajul corporal au catalogat apariția lor drept „revelatoare din punct de vedere emoțional”, după o săptămână agitată pentru Familia Regală, în urma publicării unei cărți bombă. „Endgame” a lui Omid Scobie. De fapt, chiar acea mână întinsă de Prințul William soției sale a fost descrisă ca fiind o „mână de sprijin” pentru Kate, care părea „vulnerabilă”.

Și asta tocmai pentru că noul volum aruncă o umbră urâtă asupra frumoasei prințese, indicând-o drept una dintre cele două personaje rasiste de la Palatul Buckingham (cealaltă fiind însuși Regele Charles al III-lea), Prințul William a avut ieri seară rolul de a-și proteja și susține soția într-un moment extrem de delicat.

Prințul William, sprijin emoțional pentru Prințesa Kate

Prințul William și Prințesa Kate, într-un moment maximă conexiune emoțională. FOTO: Getty Images

Imaginea 1/4: Prințul William și Prințesa Kate, într-un moment maximă conexiune emoțională. FOTO: Getty Images

„Gesturile lui William par aici deliberate, în timp ce își ‘prezintă’ frumoasa soție lumii pe covorul roșu. Folosește o mână de sprijin, dar își întinde și brațul, și mâna într-un gest romantic de susținere pe care ea îl acceptă, aruncându-i un zâmbet recunoscător în timp ce face acest lucru”, crede Judy James, expertă în limbajul corporal, care a comentat atitudinea celor doi pentru „Femail”.

Acesta nu este codul lor obișnuit de comunicare pe covorul roșu. După insultele și zvonurile din cartea lui Omid Scobie, cuplul pare să fi adoptat o abordare regală care este, de asemenea, foarte umană și mai revelatoare din punct de vedere emoțional, în ceea ce privește relația lor. Ca declarație de limbaj corporal, pare să spulbere toate comentariile negative, de la sugestia că ar fi o femeie plictisitoare până la cea că ar fi extrem de influențabilă și n-ar acționa după propria-i gândire”, crede experta. Kate pare ușor vulnerabilă aici, cu o postură mai puțin statuară decât în mod normal pentru aparițiile sale pe covorul roșu, dar zâmbetul ei devine cald atunci când are cu William un contact vizual mai intens decât de obicei.”

În timp ce Familia Regală se agită din cauza afirmațiilor făcute în versiunea olandeză a cărții „Endgame”, în care apar numele lui Charles și al lui Kate, spre deosebire de cea britanică, în care nu sunt menționați, rămâne neclar cum au ajuns numele regale în carte. Autorul Omid Scobie insistă că versiunea engleză a cărții nu conținea numele atunci când a fost trimisă traducătorului. Cu toate acestea, Saskia Peeters, care a tradus cartea din engleză în olandeză, a declarat pentru „Daily Mail”: „Ca traducător, eu traduc ceea ce am în fața mea. Numele membrilor familiei regale erau acolo în alb și negru. Nu le-am adăugat eu. Am făcut doar ceea ce am fost plătită să fac și anume să traduc”.

FOTO: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate e vulnerabilă! Asta cred experții în limbajul corporal după apariția ei de aseară

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google