Prima pagină » Laptop cu procesoare AMD EPYC cu 64 de nuclee și NVIDIA GeForce RTX 4080? În China este posibil

Laptop cu procesoare AMD EPYC cu 64 de nuclee și NVIDIA GeForce RTX 4080? În China este posibil

de Roboțelul @ iDOR.info

În prezent, piața laptopurilor, atât pentru gaming, cât și pentru stațiile de lucru mobile, este în principal saturată de design-uri subțiri în care totul este redus dramatic, inclusiv sistemele de răcire. Uneori există soluții, de exemplu, un sistem extern de răcire cu lichid, pe care îl conectăm la laptopurile corespunzătoare, realizând astfel temperaturi mult mai scăzute și o cultură de lucru mai bună. Cu toate acestea, un „laptop” este dezvoltat în China, iar soluțiile sale sunt mai bune decât orice am văzut în ultimii zece ani și ceva. Faceți cunoștință cu REV-9.

În China se pregătește un laptop foarte neobișnuit, care va avea procesoare AMD EPYC cu 64 de nuclee și o placă grafică desktop NVIDIA GeForce RTX 4080. Totul va fi răcit cu lichid.

Acer Predator 21X – test laptop pentru 45.000 PLN!

REV-9, așa cum este numit dispozitivul, are o carcasă foarte mare (pentru un laptop) care găzduiește nu numai componente foarte puternice, ci și un sistem de răcire cu lichid. Laptopul va fi oferit cu procesoare AMD EPYC 7713 (Zen 3, EPYC Milan) și AMD EPYC 9554 (Zen 4, EPYC Genoa) cu 64 de nuclee, 128 fire, cu un TDP de 225W. Va putea obține rezultate în Cinebench R23 Multi de aproximativ 49.000 de puncte. Este de remarcat faptul că, cu ecranul deschis, grosimea dispozitivului va fi de 39 mm.

Laptop cu procesoare AMD EPYC cu 64 de nuclee și NVIDIA GeForce RTX 4080?  În China este posibil [2]

Primele impresii: Acer Predator 21X cu GeForce GTX 1080 SLI

Există, de asemenea, o placă grafică desktop NVIDIA GeForce RTX 4080 cu 16 GB de VRAM GDDR6X. În viitor, va apărea și o variantă cu GeForce RTX 4080 SUPER. Dispozitivul va folosi un ecran de 17,3 inchi cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și o rată de reîmprospătare de 240 Hz sau o matrice 4K cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Panourile IPS vor oferi, printre altele, o acoperire de culoare 100% sRGB.În plus, dispozitivul este echipat cu un al doilea display de 3,5 inchi menit să ofere informații despre diverși parametri de funcționare a sistemului, de exemplu, temperaturile componentelor. Reprezentând categoria de înlocuire a desktopului, notebook-ul se remarcă cu siguranță printre alte modele. Recunosc că sunt curios de performanța reală a unui astfel de dispozitiv. Din păcate, în prezent nu există informații despre prețuri sau o dată exactă de lansare. Cu toate acestea, echipamentul trebuie să apară folosind platforma chineză Taobao.

Laptop cu procesoare AMD EPYC cu 64 de nuclee și NVIDIA GeForce RTX 4080?  În China este posibil [3]

Sursa: WCCFTech, PCOnline

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Laptop cu procesoare AMD EPYC cu 64 de nuclee și NVIDIA GeForce RTX 4080? În China este posibil

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă