Prima pagină » „Nu se compară cu Andreea Marin” Mesajul controversat apărut pe contul lui Ștefan Bănică Jr, după ce a publicat o fotografie cu Lavinia Pîrva. Fanii au ținut să-i aducă aminte de fosta soție, chiar și după ani buni de la divorț

„Nu se compară cu Andreea Marin” Mesajul controversat apărut pe contul lui Ștefan Bănică Jr, după ce a publicat o fotografie cu Lavinia Pîrva. Fanii au ținut să-i aducă aminte de fosta soție, chiar și după ani buni de la divorț

de Roboțelul @ iDOR.info
„nu-se-compara-cu-andreea-marin”-mesajul-controversat-aparut-pe-contul-lui-stefan-banica-jr,-dupa-ce-a-publicat-o-fotografie-cu-lavinia-pirva.-fanii-au-tinut-sa-i-aduca-aminte-de-fosta-sotie,-chiar-si-dupa-ani-buni-de-la-divort

In articol:


Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască o carieră de succes atât în muzică și actorie, cât și în lumea televiziunii, întrucât numele său a apărut într-o mulțime de proiecte extrem de apreciate în rândul publicului.

Nu doar pe plan profesional a cunoscut succesul, ci și pe plan profesional. Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut și un fiu, Alexandru. De asemenea, cântărețul mai are un fiu și o fiică din relațiile anterioare, pe Radu Bănică și pe Violeta.

În ciuda faptului că cei doi radiază întotdeauna de fericire atunci când sunt împreună, gurile rele nu îi ocolesc nici pe ei. Ce mesaj a apărut pe contul lui Ștefan Bănică Jr.?

Ștefan Bănică Jr., comentarii negative din partea internauților

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt extrem de fericiți împreună, iar de-a lungul anilor au demonstrat că relația lor este solidă și extrem de frumoasă, mai ales de când în viața lor a apărut și Alexandru. 

Mai mult decât atât, cei doi au adunat de partea lor o mulțime de fani, care le sunt întotdeauna alături prin intermediul rețelelor de socializare.

De asemenea, postează deseori în mediul online momente importante din viața lor, motiv pentru care nici comentariile internauților nu întârzie să apară. 

Citește și: Lavinia Pîrva și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, imediat după ziua ei de naștere! Unde se află acum soția lui Ștefan Bănică Jr.?: „A fost o zi mai atipică. Am ajuns la hotel”

Chiar dacă cei mai mulți oameni îi apreciază atât pentru relația lor, cât și pentru carierele pe care și le-au construit, există și guri rele care îi amintesc lui Ștefan Bănică de trecutul său.

Așa s-a întâmplat și recent, după ce artistul a primit un comentariu neașteptat la una dintre postările cu partenera sa de viață din partea unei urmăritoare.

Lavinia Pîrva Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Irina Margareta Nistor readuce în discuție așa-zisul scandal cu Ștefan Bănică Jr. Cum comentează reacția artistului? La acea vreme, și copiii actorului au fost implicați: „Entuziasmul meu a fost mai mare decât ideea de a-mi ține gura”

„Nu se compară cu Andreea Marin, a fost comentariul negativ, care o aducea în discuție pe fosta soție a cântărețului.

Citeste si: „Ne făcea cu ou și cu oțet pe mine și pe mama, auzeau vecinii, îmi era atât de rușine.” Andreea Bănică, despre adolescența alături de tatăl ei- kfetele.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului- catena.ro

Citeste si: ”Ne gândim și la asta” Ce spune Dinu Maxer despre un posibil copil cu Magdalena Chihaia. Artistul și-a serbat ziua de naștere în Dubai, alături de actuala parteneră și de fiul lui cel mare- radioimpuls.ro

Fanii artistului nu au stat prea mult pe gânduri și i-au explicat imediat urmăritoarei faptul că nu a procedat corect, dat fiind faptul că au trecut foarte mulți ani de la divorț, iar acum Ștefan Bănică este fericit alături de Lavinia Pîrva și minunata sa familie.

Citește și: „Sunt foarte fericită să împărtășesc asta cu voi” Lavinia Pîrva nu și-a mai putut stăpâni bucuria. Aștepta de mult timp să le dea vestea fanilor. I s-a împlinit una dintre cele mai mari dorințe

„Ce comentariu lipsit de inspirație și delicatețe. Vai de mine, câtă răutate în lumea asta!”, „Cu ce este mai bună Andreea Marin?”, „Normal că nu se compară! Ea este soția lui acum, este femeia pe care el o iubește!”, „În ce sens nu se compară, vă rog?”, „Și ce nevoie are de a fi comparată. Viața merge mai departe cu sau fără Andrea Marin! Ce manie aveți…”, au scris fanii artistului în cadrul aceleași postări. 

Comentarii negative Ștefan Bănică Jr.

Comentariile negative de pe contul lui Ștefan Bănică Jr.

[Sursa foto: Instagram]




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: „Nu se compară cu Andreea Marin” Mesajul controversat apărut pe contul lui Ștefan Bănică Jr, după ce a publicat o fotografie cu Lavinia Pîrva. Fanii au ținut să-i aducă aminte de fosta soție, chiar și după ani buni de la divorț

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google