Prima pagină » Prigoană i-a dat cu flit Adrianei Bahmuțeanu la prima întâlnire: Venise într-o salopetă leopard, cu sânii pe afară!

Prigoană i-a dat cu flit Adrianei Bahmuțeanu la prima întâlnire: Venise într-o salopetă leopard, cu sânii pe afară!

de Roboțelul @ iDOR.info
prigoana-i-a-dat-cu-flit-adrianei-bahmuteanu-la-prima-intalnire:-venise-intr-o-salopeta-leopard,-cu-sanii-pe-afara!

Prima întâlnire dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a fost un eșec total! Afaceristul, pe atunci patron de televiziune, și-a dat afară fosta soție pe motiv că venise îmbrăcată ca la circ. 

Adriana Bahmuțeanu divorț de Silviu Prigoană

Imaginea 1/14: Adriana Bahmuțeanu divorț de Silviu Prigoană

Silviu Prigoană (60 de ani) nu a plăcut-o deloc pe Adriana Bahmuțeanu (49 de ani) la prima lor întâlnire. 

Afaceristul a cunoscut-o prima dată pe fosta lui soție, de care a divorțat de patru ori, pe vremea când era patron la Realitatea tv. Bahmuțeanu i-a solicitat o întrevedere pentru a modera o emisiune la televiziune, pe zona de politic. 

Fosta vedetă tv a dat-o, însă, în bară la capitolul vestimentație, afișand o ținută sumară și mulată pe formele generoase, care l-a făcut pe Prigoană s-o trimită fix la discotecă.

Silviu Prigoană: „Era îmbrăcată într-o salopetă mulată, leopard , era cu sânii pe afară. I-am dat cu flit!”

„Prima întâlnire a fost rateu total! Ea venise  la mine la Realitatea tv ca să facă emisiune pe politic. 

Mă tot bătea la cap un asociat de-al meu să o primesc. Nu aveam timp eu de ea. Până la urmă, mi-a băgat-o în birou. Când am văzut-o cum era îmbrăcată am dat-o afară pe ușă!

Era îmbrăcată într-o salopetă mulată, leopard așa, era cu sânii, cu toate alea, pe afară! I-am dat cu flit!

I-am zis că a confundat televiziunea cu barul. S-a ofticat maxim ea! După aceea, cât eram eu plecat a angajat-o un asociat de-al meu. 
Făcea emisiunea pe politică, îi aduceam noi invitații. Am pus-o să se îmbrace într-un sacou roșu ca să aibă credibilitate”, a investit omul de afaceri, în podcastul lui Viorel Grigoroiu

Au divorțat de patru ori! „M-a învățat minte judecătoare să mă însor cu altcineva”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație presărată cu scandaluri. Au reușit să divorțeze nu mai puțin de patru ori! 

Cei doi s-au căsătorit prima dată în anul 2013, dar au divorțat la scurt timp după luna de miere. 

Apoi s-au împăcat, iar în 2014 s-au căsătorit din nou. După alte  patru luni au divorțat. Seria de certuri, urmate de împăcări și divorțuri a continuat până în anul 2015, atunci când omul de afaceri a divorțat definitiv. Atunci, Bahmu a fugit de acasă cu tot cu copii. 

Bahmu și Prigoană au custodie comună în ceea ce-i privește pe cei doi copii ai lor, Eduard și Maximus, însă conform ultimei decizii a instanței minorii au domiciliul la tatăl lor. 

„Ea pleca și venea acasă după șase luni cu facturile, că a greșit, că nu mai face. Am avut patru căsătorii cu ea, nu cinci. La ultimul divorț mi-a zis judecătoarea: << Domnule, de ce însori cu aceeași femeie? Dacă tot te însori cu aceeași femeie, de ce mai divorțezi?>> 

Și îi zic: <> Și m-a învățat minte judecătoare să mă însor cu altcineva. În perioada respectivă lucram 20 de ore pe zi și eram foarte puțin cu familia.

Și primele trei divorțuri au fost fără minori, nu aveam copii. Ea a plecat de acasă după 27 de zile, când am introdus eu divorțul ea părăsise domiciliul.

Apoi, a venit si a mai stat șase luni, apoi iar a plecat. După care a trebuit să introduc divorțul pentru părăsire de domiciliu, asta a fost motivul divorțului, nimic altceva.

Noi nu am avut niciun fel de discutii, de gelozie. Nu mă interesa când pleca și când venea, pentru că eu aveam treburile mele de rezolvat. Ea era o prezentatoare tv care avea nevoie de publicitate, eu nu aveam. 

Au fost niște chestii acceptate, era ultima mea grijă ce zice presa sau gura lumii. În momentul în care a plecat de acasă cu copiii am decis să divorțez definitiv”, a povestit  Silviu Prigoană, în podcastul lui Viorel Grigoroiu. 

Silviu Prigoană a mai fost căsătorit cu Viorica, prima sa soție care a decedat la doar 30 de ani, în 1994, din cauza unui cancer la ficat. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prigoană i-a dat cu flit Adrianei Bahmuțeanu la prima întâlnire: Venise într-o salopetă leopard, cu sânii pe afară!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google