Prima pagină » Samsung aduce opțiunea Camera Assistant pe smartphone-urile din gama Galaxy A

Samsung aduce opțiunea Camera Assistant pe smartphone-urile din gama Galaxy A

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-aduce-optiunea-camera-assistant-pe-smartphone-urile-din-gama-galaxy-a

În 2022 Samsung lansa oficial aplicația Expert RAW pentru smartphone-urile de top din portofoliul său. Odată cu Android 13 și One UI 5.0 a sosit și opțiunea Camera Assistant pentru modelele din seria Galaxy S22, aceasta din urmă fiind deja disponibilă și pentru modelele din lineup-ul Galaxy S23. Ei bine, iată că Samsung aduce această aplicație în premieră și pe smartphone-urile din gama Galaxy A. Mai jos avem detalii.

Vorbim despre o aplicație care ajunge pe modelele Galaxy A53 și Galaxy A54 care rulează Android 14 (One UI 6.0). Poate fi instalată rapid din Galaxy Store pe modelele menționate anterior. Camera Assistant include o serie de opțiuni ce pot fi activate / dezactivate după bunul plac și ne oferă un control mai precis asupra funcțiilor camerei. 

De exemplu, folosind Camera Assistant putem dezactiva funcția „Auto HDR” sau opțiunea „Soften Pictures” în cazul în care aplicația nativă aplică filtre prea stridente în cazul selfie-urilor. Există și Faster Shutter, mod prin care putem realiza 7 capturi pe secundă, capturând inclusiv subiecte aflate în mișcare. Apare și zoom 2X din crop, dar și opțiune „Multiple Exposure” care combină fotografiile realizate și schimbă efectele acestora. E o tehnică de fotografiere creativă care poate oferi rezultate foarte interesante.

Dacă ai un smartphone Galaxy A53 sau Galaxy A54 poți descărca Camera Assistant de aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung aduce opțiunea Camera Assistant pe smartphone-urile din gama Galaxy A

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type