Prima pagină » Samsung Galaxy S25 ar putea include senzori foto Sony, inclusiv unul de 1 inch

Samsung Galaxy S25 ar putea include senzori foto Sony, inclusiv unul de 1 inch

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s25-ar-putea-include-senzori-foto-sony,-inclusiv-unul-de-1-inch

Samsung face tot posibilul să se aprovizioneze cu componente de producţie proprie pe terminalele sale. Şi mă refer aici la memorie, stocare, ecrane, ba chiar şi senzori foto. Se tot duce spre senzorul de 600 MP, echivalentul ochiului uman, dar până atunci ar putea renunţa la proprii senzori foto din 2025.

Reputatul zvonac Revegnus scrie că a aflat de la surse din cadrul lanţului de furnizori că Galaxy S25 şi S25+ vor renunţa la senzorul foto Samsung ISOCELL GN3 de 50 de megapixeli folosit pe S22 şi S23, ba chiar şi pe S24. Cele două telefoane vor face (aparent) trecerea la un senzor foto nou de la Sony, poate chiar un Lytia. E posibil ca Samsung să vrea în sfârşit să treacă la un senzor foto de 1 inch sau echivalent, prag atins până acum în principal de Sony. Xiaomi pare a fi monopolizat acest tip de senzor, prezent pe Xiaomi 12S Ultra, 13 Pro şi parcă l-am văzut şi pe un vivo.

Ştiu că şi Samsung lucra la aşa ceva, iar OmniVision are şi ea 2 senzori de 1 inch. Nu ar trebui să speculăm prea mult acum în 2023 despre un produs al lui 2025. Vorbim despre modelul 16 în seria Galaxy S şi care aparent va include un cipset in house complet nou şi dezvoltat de Samsung de la zero. Nu va fi Exynos, ci ceva complet nou, cunoscut intern, în cadrul echipei ca „Dream Chip„.

Va avea un GPU puternic bazat pe tehnologie ADM RDNA3. Sursa nu s-a oprit aici! Mai scrie că Samsung a lucrat în culise la un senzor de 200 de megapixeli cu mărime de 1 inch. Are pixeli de 0.8 microni, Dual Pixel Autofocus, crop zoom în sensor. Samsung a avut asociate zvonuri despre senzori de 1 inch de ceva vreme şi ar avea doi în lucru.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S25 ar putea include senzori foto Sony, inclusiv unul de 1 inch

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type