Prima pagină » Samsung schimbă complet designul telefoanelor flagship în 2026; Un Galaxy S Ultra mai mic e în cărţi

Samsung schimbă complet designul telefoanelor flagship în 2026; Un Galaxy S Ultra mai mic e în cărţi

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-schimba-complet-designul-telefoanelor-flagship-in-2026;-un-galaxy-s-ultra-mai-mic-e-in-carti

Samsung pregăteşte schimbări importante pentru telefoanele sale, inclusiv flagship-urile Galaxy S. Întâi am aflat că primim un Galaxy Z Fold 6 cu aspect ratio mai lat pentru ecranul extern şi un Galaxy Z Flip 6 cu ecran extern şi mai mare. Acum descoperim ce schimbări ne aşteaptă pentru seria Galaxy S din 2026.

O sursă din Coreea de Sud scrie că Samsung pregăteşte schimbări importante pentru următorii ani. Pentru început îşi va păstra designul minimalist, inclusiv pe Galaxy S24 şi S24, în 2024 şi 2025. Apoi va trece la un limbaj de design complet nou din 2026

Există şi o discuţie întreagă cu privire la micşorarea volumului telefoanelor Galaxy A. Se pare şi că firma sud coreeană vrea să ne ofere un rival pentru iPhone Pro şi să îl integreze în seria Galaxy FE. Astfel ne-am putea trezi cu un soi de Galaxy S ultra mai mic sau poate un Galaxy FE mai capabil. 

Un alt model scăpat recent este un Galaxy Fold Lite, care ar putea micşora ecranul cover sau să scape de el complet. El va sosi după Galaxy Z Fold 6. Sursa mai spune ceva improbabil şi anume ca un asemenea Fold Lite înseamnă că nu mai avem Z Flip nou, ceea ce nu văd să se întâmple, Flip-ul fiind încă popular.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung schimbă complet designul telefoanelor flagship în 2026; Un Galaxy S Ultra mai mic e în cărţi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type