Prima pagină » Trailer-ul pentru GTA 6, publicat mai devreme din cauza hackerilor care au postat online secvențe din joc

Trailer-ul pentru GTA 6, publicat mai devreme din cauza hackerilor care au postat online secvențe din joc

de Roboțelul @ iDOR.info
trailer-ul-pentru-gta-6,-publicat-mai-devreme-din-cauza-hackerilor-care-au-postat-online-secvente-din-joc

Publicat de:

Dragoș Nica

Primul trailer pentru GTA 6 a apărut cu câteva ore înaintea momentului stabilit inițial, venind și cu o doză de dramă la pachet. Rockstar Games a decis ca videoclipul să fie urcat mai devreme, pe canalul oficial de Youtube, după ce compania a suferit încă o scurgere de date, care a rezultat la o distribuire ilegală a primului clip de promovare, pe platformele de social media.

Seria GTA vine după o pauză binemeritată de 10 ani, ultimul joc fiind scos pe piață în 2013. GTA 5 a vândut, până în prezent, peste 190 de milioane de exemplare ale jocului, la nivel internațional, clasându-se pe locul doi în topul celor mai bine vândute jocuri, franciza devenind cea mai profitabilă din istorie.

Ce știm până acum din primul trailer este că jocul se va desfășura într-un Vice City din zilele noastre, unde avem prilejul să o vedem pe Lucia, unul dintre personajele principale. Se pare că protagonista jocului, care este prezentată într-o salopetă de închisoare la începutul clipului, va lua parte la câteva jafuri armate, împreună cu iubitul ei, în stilul Bonnie și Clyde.

La capitolul game engine, jocul arată incredibil. Detaliile și atmosfera sunt uimitoare și te transportă, fără doar și poate, într-o lume haotică, pe care doar Rockstar o poate crea. Nu este nimic confirmat oficial, dar se pare că din datele obținute online de hackeri, următorul trailer va urmări perspectiva partenerului Luciei, Jason.

Proiectul GTA 6 a avut mult de suferit la capitolul date scurse ilegal pe internet

La începutul anului, compania dezvoltatoare a găsit vinovat un adolescent teribilist din Marea Britanie, pentru publicarea online a mai mult de 90 de clipuri din perioada de dezvoltare și testare a jocului.

Din cauza unui alt adolescent, și anume, fiul unui angajat de la Rockstar Games, care a lansat noi materiale în spațiul virtual, mai multe secvențe cu gameplay-ul jocului au ajuns să circule pe Tik Tok, cu doar câteva ore înaintea lansării oficiale a primului trailer GTA 6.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Trailer-ul pentru GTA 6, publicat mai devreme din cauza hackerilor care au postat online secvențe din joc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google