Prima pagină » Urmașul smartphone-ului, gadgetul revoluționar care ne-ar putea schimba toate obiceiurile, va ajunge curând la utilizatori | I LIKE IT

Urmașul smartphone-ului, gadgetul revoluționar care ne-ar putea schimba toate obiceiurile, va ajunge curând la utilizatori | I LIKE IT

de Roboțelul @ iDOR.info
urmasul-smartphone-ului,-gadgetul-revolutionar-care-ne-ar-putea-schimba-toate-obiceiurile,-va-ajunge-curand-la-utilizatori-|-i-like-it

Primele comenzi de AI Pin de la Humane vor începe să fie livrate în luna martie. Vineri, compania a anunțat pe rețeaua X (Twitter) că „cei care au plasat comenzi cu livrare prioritară își vor primi primii dispozitivele AI Pins atunci când va începe expedierea, în martie”. 

Estimarea anterioară a companiei pentru livrarea dispozitivului portabil fără ecran conceput pentru a înlocui un smartphone a fost „începutul anului 2024″.

Humane, fondată de foștii angajați ai Apple Bethany Bongiorno și Imran Chaudhri, consideră că smartphone-ul se află pe ultima sută de metri a ciclului său de viață. Aceștia consideră că produsul portabil cu inteligență artificială este „un nou mod de gândire”.

Humane AI Pin, în valoare de 699 de dolari, nu are un ecran. În schimb, se bazează pe comenzi vocale și pe un proiector care transmite informații relevante pe mâna utilizatorului. Fondatorii evidențiază accentul pe confidențialitate al dispozitivului combinat cu inteligența contextuală, promițând că acesta „înțelege rapid ceea ce aveți nevoie, conectându-vă instantaneu la experiența sau serviciul AI potrivit”.

Parteneriatele cu OpenAI, Microsoft și Tidal oferă ceea ce compania numește „acces la unele dintre cele mai puternice modele și platforme de inteligență artificială din lume”.

Pinul funcționează cu un procesor Snapdragon quad-core cu un motor Qualcomm AI Engine dedicat care alimentează software-ul Cosmos OS. Acesta este livrat în trei opțiuni de culoare, dintre care două adaugă 100 de dolari în plus la prețul său.

Cumpărătorii trebuie să plătească 24 de dolari lunar pentru a accesa datele pinului, construit ca un operator de rețea virtuală mobilă, pe lângă rețeaua T-Mobile.

În plus față de furnizarea datei de livrare din martie, Humane spune că comenzile rămase vor continua să se deruleze în ordinea în care au fost primite.

Humane AI Pin este disponibil pentru precomandă pe site-ul Humane. Varianta Eclipse (negru mat) costă 699 de dolari, în timp ce variantele de culoare Lunar (crom – alb) și Equinox (crom – negru) vor costa 799 de dolari.
 

TAGS:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Urmașul smartphone-ului, gadgetul revoluționar care ne-ar putea schimba toate obiceiurile, va ajunge curând la utilizatori | I LIKE IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google