Prima pagină » Volkswagen ID.7 – „Passat-ul electric” – a ajuns în România. E poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S

Volkswagen ID.7 – „Passat-ul electric” – a ajuns în România. E poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S

de Roboțelul @ iDOR.info
volkswagen-id7-–-„passat-ul-electric”-–-a-ajuns-in-romania.-e-pozitionat-intre-tesla-model-3-si-tesla-model-s

​Volkswagen ID.7 a ajuns în România, ca vârf de gamă al automobilelor electrice Volkswagen. ID.7 costă de la 53.335 Euro (inclusiv TVA) în sus, având autonomie omologată (WLTP) 621 km. Mașina e prezentă în principalele centre comerciale din țară, în Decembrie 2023 – Ianuarie 2024, poate fi văzută și la dealeri, iar din primăvară încep livrările către primii clienți. În 2024 va fi comercializată și o versiune break a modelului, una cu tracțiune integrală (GTX) și una cu baterie mai mare.

Volkswagen ID.7Foto: Dragos Savu

Prin dimensiuni și preț, ID.7 e poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S. Altfel, deocamdată ID.7 nu are un concurent direct pe piață. Dimensiunile sale sunt apropiate de cele ale lui Volkswagen Arteon.

ID.7 mai este numit și Passat-ul electric pentru că varianta de caroserie sedan a lui Passat nu mai există. Locul său a fost luat de ID.7, care are aspect de sedan, însă beneficiază de hayon (liftback), precum Skoda Superb.

Citește articolul integral pe 0-100.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Volkswagen ID.7 – „Passat-ul electric” – a ajuns în România. E poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type