Prima pagină » Whats Up a dat vestea cea mare: va deveni tătic pentru prima oară! Am o fată top model!

Whats Up a dat vestea cea mare: va deveni tătic pentru prima oară! Am o fată top model!

de Roboțelul @ iDOR.info
whats-up-a-dat-vestea-cea-mare:-va-deveni-tatic-pentru-prima-oara!-am-o-fata-top-model!

Solistul Marius Marian Ivancea (38 de ani), pe numele de scenă, What’ s Up, este în culmea fericirii. Acesta a anunțat, pe rețelele de socializare, că soția sa, Micky, este însărcinată și că urmează să devină pentru prima oară tătic.

What ‘s Up va deveni tătic Sursa Instagram

Imaginea 1/4: What ‘s Up va deveni tătic Sursa Instagram

Marius Marian Ivancea (38 de ani), cunoscut în showbiz pe numele de scenă, What’ s Up, a dat vestea cea mare, pe rețelele de socializare: artistul se pregătește să devină tătic, pentru prima oară! 

What’s Up va fi tătic de fetiță!

Artistul și partenera lui, Micky, preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. De data aceasta însă, What ‘s Up nu s-a mai putut abține și de fericire că va fi în curând tătic a făcut postare în mediul on-line cât se poate de inedită și de sugestivă, anunțând astfel că Micky este însărcinată. 

Artistul a sugerat, cu acest prilej, în postare și sexul bebelușului prin intermediul unei melodie a manelistului Adrian Minune, și anume „Am o fată top model”. 

Cei doi au anunțat că au ales și nașii pentru bebelușa care urmează să vină pe lume. Este vorba de prietenii lor de familie, Alexandra și Cristian Rucăreanu. 

What’s Up și iubita lui, Micky, mire și mireasă, în luna septembrie 

În luna septembrie a acestui an, artistul și iubita lui, Miky, au fost surprinși de paparazzi îmbrăcați în mire și mireasă, cei doi căsătorindu-se religios. 

Cântărețul și Micky au preferat, la acel moment, să nu dezvăluie, însă, prea multe despre cununie. 

„Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta (…) Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți. 

Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What’s Up (…) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. 

Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, a spus What’s Up,  pentru Spynews.ro.

What’s Up a mai trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Simina Costea timp de nouă ani, dintre care trei ani au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat însă în 2019, din cauza unor conflicte apărute în cuplul lor. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Whats Up a dat vestea cea mare: va deveni tătic pentru prima oară! Am o fată top model!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google