Prima pagină » Articole interesante de citit astăzi – 14 ianuarie 2024

Articole interesante de citit astăzi – 14 ianuarie 2024

de Roboțelul @ iDOR.info

Chinezii nu sunt suficient de patrioți, a decretat statul. Așa că grupuri de studenți, cu steagul în mână, refac pașii pe care Xi Jinping i-a făcut în 2021 când le-a vizitat cartierul.

Ecuador este în haos. Bande înarmate fac legea, inclusiv au luat cu asalt televiziunea și au luat ostateci în timpul transmisiei live. Mafioții au evadat din închisoare. Închisorile sunt controlate de răufăcătorii închiși acolo. Țara nimănui, iar lucrurile nu stau departe de aceeași situație nici în țări vecine și în cele din America Centrală.

Un litru de apă îmbuteliată în plastic conține peste 240.000 de nanoplastice. Bucăți de plastic atât de mici încât trec prin țesuturi în sânge și circulă prin corp și ajung în celule, unde pot cauza diverse probleme.

Un penthouse de lux în Chicago, cu priveliște la boaba de fasole. Îmi place cum au îmbinat toată tehnologia modernă cu aspectul clasic al camerelor, în special în cea principală.

Să vă spălați sticlele de apă reutilizabile. Inclusiv garniturile de silicon de la capac trebuie scoase și curățat pe sub ele deoarece acolo se poate forma mucegai care vă îmbolnăvește. Au pățit-o mulți.

În multe oficii poștale din Poșta Britanică au fost identificate furturi de bani din casierii. Înțeleg că multe oficii poștale sunt de fapt subcontractori independenți ai Royal Mail, care i-a acuzat de furt și contabilitate falsă. 700 de oameni au fost acuzați de furt. Unii și-au ipotecat casele pentru a plăti banii lipsă, unii au fost condamnați la închisoare, unii s-au sinucis și din cauza acestor probleme. Și, în cele din urmă, s-a descoperit că de fapt era un bug în software-ul de gestiune.

Americanii au stat peste noapte la cozi pentru a-și cumpăra căni Stanley. Edițiile speciale se vând cu sute de dolari pe eBay. Asta este noua modă. Eu sunt fericit cu termosul meu.

NASA a reușit să deschidă capsula de material cosmic adusă de Osiris-ReX. Au construit o unealtă specială din oțel pentru a deschide cele două șuruburi blocate.

Un motiv pentru răcelile lungi din prezent: sistemul imunitar a redus turația în pandemie și apoi work from home și în general viață mai izolată, nefiind expus zilnic unor viruși care să-l țină în priză.

Ce urmează în 2024 pentru Star Wars. Fără multe seriale și filme, s-ar putea ca jocul Outlaws să fie cea mai mare lansare.

O stea uriașă, care a scăzut în intensitate luminoasă, era de fapt obturată de nori cosmici de praf. Poluare peste tot…

Hoteluri noi și inedite pentru 2024. Matca, din zona Bran, intră pe listă.

Cum arată Icon of the Seas, cel mai mare vas de croazieră. Câteva informații despre interior și cum te descurci ca pasager.

18 dolari costă meniul Big Mac la americani. Chiar și mâncarea la fast-food devine scumpă acolo.

În partea cealaltă a scalei, Porsche a recomandat posesorilor de Carrera GT să nu mai folosească deloc mașinile deoarece suspensia ar putea ceda și provoca un accident. Iar Porsche nu are nici piese de schimb și nici un calendar pentru rezolvarea situației, iar mașinile teoretic stau blocate de un an în garaje.

Pe Amazon se vând produse cu nume generate de AI — inclusiv cu erori de generare sau de descriere.

Fotografii cu tot felul de fenomene sau întâmplări inedite.

Epic Sale la Fashion Days. Și Finestore are 25% reducere la sute de produse.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Articole interesante de citit astăzi – 14 ianuarie 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă