Prima pagină » Incendiu la o afumătorie din Pănet

Incendiu la o afumătorie din Pănet

de redactia
incendiu-la-o-afumatorie-din-panet

Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a intervenit duminică seara, 31 decembrie, cu două autospeciale de stingere, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unei case de locuit din localitatea Pănet.

”Incendiul se manifestă la nivelul unei afumatorii, respectiv la nivelul acoperișului locuinței, pe o suprafață totală de circa 50 de metri pătrați. Incendiul este localizat, echipajele acționând pentru lichidarea tuturor focarelor aprinse. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite îngrijiri medicale”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Post-ul Incendiu la o afumătorie din Pănet apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Incendiu la o afumătorie din Pănet

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type