Prima pagină » Jim Carrey, în prag de 62 de ani, cu un nou look, în poze rare de paparazzi. Și-a lăsat părul lung și și-a sărbătorit ziua în avans alături de prietenii lui celebri

Jim Carrey, în prag de 62 de ani, cu un nou look, în poze rare de paparazzi. Și-a lăsat părul lung și și-a sărbătorit ziua în avans alături de prietenii lui celebri

de Roboțelul @ iDOR.info

Articol publicat 11 ianuarie 2024

În ultimii ani, Jim Carrey a preferat să ia mai puține proiecte profesionale și să apară mai rar în lumina reflectoarelor. În 2022, la premiera „Sonic the Hedgehog 2”, chiar a vorbit despre retragere.

”S-ar putea să continui, dar momentan mă gândesc să fac o pauză. Îmi place foarte mult viața mea liniștită și îmi place foarte mult să pictez și chiar îmi iubesc viața spirituală și simt că – și asta este ceva ce s-ar putea să nu auzi vreodată o altă celebritate să spună atâta timp cât există timp – am destul, am făcut destule. E suficient”, a spus el atunci.

Citește și: Imagini fabuloase din casa în care Jim Carrey a trăit 30 de ani. Cu cât vrea să o vândă, după ce a cumpărat-o acum trei decenii cu aproape 4 milioane de dolari

Jim Carrey

Jim Carrey, în ianuarie 2024, la 62 de ani / Foto: Profimedia

Iată că s-a ținut de cuvânt și, pe lângă faptul că nu a mai jucat în niciun film, rare au fost momentele când a fost văzut în public. A făcut o excepție și a părăsit confortul casei sale pentru a-și sărbători ziua de naștere. 

Carrey împlinește 62 de ani, așa că și-a invitat câțiva prieteni celebri să celebreze alături de el. Printre ei s-au numărat Adam Sandler și Jimmy Kimmel. În fotografiile surprinse de paparazzi, actorul apare cu zâmbetul pe buze și cu un păr lung cum nu a mai avut de multă vreme.

jim carrey si prietenii lor

Jim Carrey și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prietenii lui celebri. / Foto: Profimedia

Starul din „Ace Ventura” a fost fotografiat în timp ce pleca de la un restaurant din West Hollywood. Alături de el au fost Jimmy Kimmel, Adam Sandler, Seth Green, Dustin Hoffman, Jeff Ross și Bill Burr, cu care pare să se fi distrat de minune. La ieșire, Carrey a pus în mașina lui un tort și un cadou.

Citește și: Jim Carrey, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Renee Zellweger: ”A fost iubirea vieții mele!”

Citește și: Jim Carrey se gândește să renunțe la actorie după o carieră de 40 de ani: ”Am făcut destule, îmi doresc o viață liniștită!”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jim Carrey, în prag de 62 de ani, cu un nou look, în poze rare de paparazzi. Și-a lăsat părul lung și și-a sărbătorit ziua în avans alături de prietenii lui celebri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type