Prima pagină » Tot ce a pregătit Apple pentru 2024: iPad Air, iPad Pro 2024, MacBook Air cu CPU M3 + altele

Tot ce a pregătit Apple pentru 2024: iPad Air, iPad Pro 2024, MacBook Air cu CPU M3 + altele

de Roboțelul @ iDOR.info

După ce a început să ofere headsetul Apple Vision Pro la precomandă de vineri, 19 ianuarie, acum Apple e gata să ne propună şi produse din alte segmente pentru restul lui 2024. Mark Gurman de la Bloomberg a dezvăluit programul Apple de lansări pentru primul trimestru din 2024 şi puţin din al doilea. Se lasă cu iPad-uri şi MacBook noi din gama Air. Aflăm chiar şi noutăţi din vară. 

Vă reamintesc că seria iPhone 16 e aşteptată prin septembrie (împreuna cu un Apple Watch nou), dar până atunci avem şi produse cu diagonală mai mare de văzut la treabă. Apple e pe cai mari acum, după ce IDC şi Canalys au dezvăluit că a încheiat anul 2023 pe locul întâi în rândul producătorilor smartphone, în fata Samsung chiar. Sunt şi veşti proaste pentru firma din Cupertino, care de pe 7 martie 2024 trebuie să permită accesul la alte magazine de aplicaţii pentru utilizatorii săi (sideloading).

Apple Vision Pro se lansează fizic pe 2 februarie, iar Gurman scrie că Apple va aduce iPad Air-uri noi inclusiv un model mai mare în primăvară. Tot atunci apare şi un iPad Pro cu dotări superioare şi un MacBook Air cu procesor M3. Deja am auzit zvonuri despre un iPad Air 6, care va sosi în două variante de diagonală: 10.9 inch şi un unul de 12.9 inch cu panou Oxide cu aceeaşi tehnologie ca la iPad Pro-ul mini LED de 12.9 inch. Se discuta şi despre procesoare Apple M2 pe iPad Air-urile noi. 

iPad Pro 2024 e aşteptat cu ecran OLED, în două variante de diagonală: 11 inch şi 13 inch. Vor avea procesor M3 de 3 nm şi camere superioare. Analiştii se așteaptă la 6-8 milioane de iPad Pro-uri cu OLED livrate în 2024. 

În iunie are loc WWDC 2024, unde asistăm la premiera lui iOS 18, iPadOS 18 şi cel mai nou macOS, tvOS, watchOS. Aşteptările sunt mari că acolo să apară şi un Siri mai deştept şi funcţii AI similare cu Galaxy AI. E clar că Apple are nevoie de „extra topping” de AI generativ. Apple a lucrat la un LLM (Large Language Model) numit Ajax, care va sta la baza viitoarelor funcţii AI şi chatbotilor de pe iOS. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tot ce a pregătit Apple pentru 2024: iPad Air, iPad Pro 2024, MacBook Air cu CPU M3 + altele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type