Prima pagină » Amazfit Active Edge a debutat! Smartwatch cu GPS încorporat, moduri AI pentru sport și o autonomie de 16 zile

Amazfit Active Edge a debutat! Smartwatch cu GPS încorporat, moduri AI pentru sport și o autonomie de 16 zile

de Roboțelul @ iDOR.info
amazfit-active-edge-a-debutat!-smartwatch-cu-gps-incorporat,-moduri-ai-pentru-sport-si-o-autonomie-de-16-zile

Un brand destul de popular când vine vorba de purtabile este Amazfit. Compania are multe modele interesante în portofoliu, iar de azi apare încă un smartwatch cu GPS încorporat, autonomie generoasă, chiar cu asistent AI pentru antrenamente. Amazfit Active Edge a debutat momentan în India și promite multe funcții atractive. Mai jos am toate detaliile!

Smartwatch-ul adoptă un design robust și va fi disponibil pe nuanțele Lava Black, Midnight Pulse și Mint Green. Beneficiază de protecție 10 ATM pentru rezistență la apă (până la 100 metri adâncime), are display LCD de 1.32 inch în diagonală și aduce peste 100 de watch face-uri care pot fi personalizate după bunul plac.

Amazfit Active Edge rulează Zepp OS 2.1, astfel că preinstalat sosește și asistentul Zepp Coach cu AI. Pentru poziționare globală e folosit GPS-ul, iar ceasul oferă peste 130 de moduri pentru sport, 7 dintre acestea fiind detectate automat (alergare, mers, ciclism, bicicletă eliptică). De asemenea, pare un smartwatch excelent pentru pasionații de sală, 25 de antrenamente de forță fiind detectate automat.

Autonomia oferită ar fi de 16 zile în cazul unei utilizări normale. Evident, apar aici senzori pentru monitorizarea pulsului, a saturației de oxigen din sânge, a somnului și a stresului. Prețul ar fi de aproximativ 157 de dolari în India. Asta înseamnă că în Europa ar putea costa în jur de 140-150 de euro la debut.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Amazfit Active Edge a debutat! Smartwatch cu GPS încorporat, moduri AI pentru sport și o autonomie de 16 zile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google