Prima pagină » Anda Sârbei și Matei Negrescu, studenți la școala de părinți. Trăim experienţa primului copil. EXCLUSIV

Anda Sârbei și Matei Negrescu, studenți la școala de părinți. Trăim experienţa primului copil. EXCLUSIV

de Roboțelul @ iDOR.info
anda-sarbei-si-matei-negrescu,-studenti-la-scoala-de-parinti-traim-experienta-primului-copil.-exclusiv

Pentru cei doi protagoniști ai serialului de comedie „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1, peripețiile continuă și în sezonul 2, căci personajele lor se „antrenează” intens să devină părinți. Chiar dacă în viața reală nu au copii, Anda Sârbei și Matei Negrescu studiază intens capitolul „părințeală”.

Peripețiile continuă… sezonul 2 e deja pe post. Cum au fost primite noile episoade? Ce feedback ați primit?

Anda: Foarte bine, din ce în ce mai mulţi oameni aşteaptă cu nerăbdare seara de vineri, iar eu observ asta cel mai mult în viaţa de zi cu zi, pentru că mă opresc să ne felicite, sunt curioşi să afle ce se întâmplă mai departe. Sunt foarte implicaţi în poveste.

Matei: Lumea e foarte încântată de serial, aud doar lucruri bune şi despre secvenţe, şi despre actori. Mai toţi spun că sezonul 2 este şi mai amuzant, şi mai bine „legat”, iar asta nu face decât să ne bucure. Le mulţumim telespectatorilor noştri că aleg să ne fie alături în fiecare vineri seară, de la 20:30, la Antena 1.

Și cât de mult se schimbă perspectiva în ce le privește pe personajele voastre? Ce se va întâmpla cu Eva și Victor?

Anda: Personajele noastre au din nou parte de multe suişuri şi coborâşuri. Conflicte care se nasc din lucruri mărunte, ca în orice relaţie, dar şi evenimente majore care pun în pericol relaţia.

Matei: Aşa cum o spune şi titlul producţiei, suntem când aşa, când aşa. Bineînţeles, apar situaţii şi obstacole noi şi aparent insurmontabile. Ce cred eu însă este că dacă Eva şi Victor reuşesc să comunice deschis şi vor avea încredere unul în celălalt, totul se va rezolva cu bine. Asta, desigur, dacă nu intervine iar ceva. ( n.r. râde).

Cum ați intrat în piela unor viitori părinți? Niciun unul dintre voi, din ce știm, nu are copii…

Anda: Nu, trăim experienţa primului copil aici la filmări 🙂 cred că e ca în viaţă, nu ai cum să fii pregătit din toate punctele de vedere, înveţi pe parcurs ce înseamnă. În momentul acesta sunt încă însărcinată, aştept să văd dacă mă voi descurca cu un mic bebe.

Matei: Deocamdată, neavând încă un copil, e simplu să-ţi imaginezi doar gândul că ai putea fi tată şi te trec toate transpiraţiile. Rămâne de văzut ce exerciţiu de imaginaţie va trebui să fac după ce se naşte. Din câte ştiu, un pont zice că trebuie să te imaginezi pe tine mic – şi acela e copil. Deci… floare la ureche?

camera-609-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anda Sârbei: „Voi mai aştepta o perioadă până să îmi doresc un copil”

Când va veni momentul… credeți că experiența acestui serial vă va ajuta?

Anda: Nu-mi dau seama cum o să fie, ştiu doar că voi mai aştepta o perioadă până să îmi doresc un copil.

Matei: Deloc. Cred că voi fi la fel de nepregătit ca înainte, la fel cum am tot constatat de-a lungul timpului că orice socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

Prespun că deja vă cunoașteți destul de bine… Cum arată un top 3 cu defecte și calități deopotrivă ale fiecăruia dintre voi? Bineînțeles… realizat de celălalt! 🙂

Anda: Să încep totuşi cu calităţile: conştiincios, serios şi organizat. Defecte: prea organizat, serios şi constiincios.

Matei: Anda e frumoasă, inteligentă, carismatică, amuzantă şi o actriţă extrem de talentată. Cât despre defecte, cred că are tendinţa uneori de a fi un pic prea autocritică.

Aveți vreun ritual anume înainte de a filma o secvență împreună?

Anda: Nu avem.

Matei: Nu. Nu mi-am făcut niciun ritual şi lucrurile par să funcţioneze aşa, deci nici nu mai e cazul. Ce am observat că mi se întâmplă tot mai des şi tinde să devină un tic este faptul că o întreb destul de des dacă are gumă la ea, pentru că eu tot timpul mi-o pierd.

Cine este cel mai punctual dintre voi doi?

Anda: Matei. Deşi nici mie nu îmi stă în caracter să întârzii.

Matei: Aş zice doar că niciunul dintre noi n-a întârziat vreodată.

Ce scenă v-a fost cel mai greu să filmați? Și de ce?

Anda: Secvenţele mai intime, răspunsul este evident.

Matei: Pentru mine, scenele de dragoste sunt cele mai tehnice şi mai ciudate lucruri şi niciodată nu reuşesc să mă simt confortabil cu ele.

Ce reacții ați primit din partea celor care v-au recunoscut pe stradă, în magazine, aeroport… etc.?

Anda:  Foarte bune, sunt entuziasmaţi de evoluţia personajelor noastre şi îşi doresc sa afle ce urmează. Sunt foarte drăguţi, pentru că ne striga pe numele personajelor,  vin direct şi ne iau în braţe, ne felicită, vor să facem poze.

Matei: Feedback-ul e pozitiv de fiecare dată. Ne bucurăm enorm când oamenii ne opresc să ne spună:  “Ne place foarte mult serialul/filmul”.

Dincolo de filmările pentru „Camera 609”, în ce alte proiecte mai sunteți implicați?

Anda: Momentan nu am alte proiecte.

Matei: Deocamdată am propriul proiect de film ce intentionez să-l duc dincolo de scurt-metraj/proof-of-concept.

Pe unde ați ajuns în vacanțe? Matei, am văzut pe contul tău de Instagram câteva poze din Bali… nu e prima dată când ajungi pe acolo…

Anda: În ultimul timp nu am mai fost în prea multe vacante, m-am focusat pe afacerea mea cu acele de păr, vreau să cresc cât de mult pot acest proiect şi timpul liber îl aloc lor.

Matei: Am evadat iar în Bali, recunosc, de data asta pentru doar 2 săptămâni şi jumătate. Mi-a părut rău că n-am putut sta mai mult şi nici nu ştiu exact când o să mă mai intorc. E deja a 3-a oară când merg şi deşi îmi face plăcere de fiecare dată tărâmul balinez, parcă aş mai vedea şi alte locuri.

Dacă ați fi miliardari – adevărați, nu personaje! – unde v-ar plăcea să trăiți?

Anda: Aş fi nomad, nu m-aş stabili undeva. Aş profita şi m-as plimba în toată lumea.

Matei: Ca să pot răspunde la întrebarea aceasta, ar trebui să mai călătoresc un pic. New York, Japonia şi Noua Zeelandă ar fi nişte variante. Insă până atunci îi invit pe telespectatori să ne fie aproape în călătoria noastră din Camera 609, în fiecare vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anda Sârbei și Matei Negrescu, studenți la școala de părinți. Trăim experienţa primului copil. EXCLUSIV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google