Prima pagină » Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: S-au aliniat planetele, pare ireal

Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: S-au aliniat planetele, pare ireal

de Roboțelul @ iDOR.info
andreea-balan-si-victor-cornea,-in-ipostaze-romantice-in-cel-mai-nou-videoclip-al-artistei:-s-au-aliniat-planetele,-pare-ireal

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de anul trecut și locuiesc împreună, în casa cântăreței, alături de cele două fete pe care aceasta le are din căsnicia cu George Burcea. Cei doi par a fi mai fericiți ca oricând, iar acum artista l-a convins pe partenerul ei să apară în videoclipul piesei care îi este dedicată.

Citește și: Dovada că Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au căsătorit în secret. Artista poartă deja numele sportivului FOTO

Andreea Bălan pare să fi găsit dragostea adevărată în braţele tenismenului Victor Cornea. Mai tânărul iubit a cucerit-o iremediabil pe îndrăgita cântăreață, care acum a scos o piesă de dragoste ce îi este dedicată direct iubitului ei. Clipul a fost filmat la o cabană de la munte, cei doi fiind filmați atât în interiorul locației, cât și în afara ei, în fața unui foc de tabără, cu două căni de cafea în mână. De asemenea, Andreea Bălan apare şi în ipostaya unei prinţese a gheţii ce se joacă fericită cu fulgii de nea.

Cei doi îndrăgostiţi sunt surprinşi în ipostaze intime, ținându-se strâns în brațe, alintându-se și sărutându-se de fiecare dată când au ocazia. Într-o altă secvență, sunt susprinși la o cină romantică, unde râd și se privesc cu dragoste.

Noi rătăceam prin lume două jumătăți / Și nici nu bănuiam că existăm / Și nu credeam poveștile de dragoste / Ne-am întâlnit și pare ireal / Deodată s-au aliniat planetele / Ceva între noi e supranatural”, sunt câteva din versurile piesei „Superîndrăgostiți” a Andreei Bălan.

Ultimul bărbat care a mai apărut într-un videoclip al artistei a fost George Burcea, realizat din imagini de la nunta lor. După câteva luni, cei doi s-au despărțit și au divorțat.

Andreea Bălan a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, cum a reușit să o cucerească Victor Cornea. Acesta a abordat-o pe internet după ce a văzut-o în emisiunea Xtra Night Show.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1,5 milioane (n.r. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială„”, i-a dezvăluit Andreea Bălan lui Dan Capatos.

Citește și: Victor Cornea, declaraţie de dragoste pentru Andreea Bălan: „Este un bonus emoţional, este trup şi suflet alături de mine”
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: S-au aliniat planetele, pare ireal

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă