Prima pagină » Antonia a dezvăluit la Matinalul Digi FM care a fost prima ei piesă la care a plâns: N-am mai cântat-o niciodată

Antonia a dezvăluit la Matinalul Digi FM care a fost prima ei piesă la care a plâns: N-am mai cântat-o niciodată

de Roboțelul @ iDOR.info
antonia-a-dezvaluit-la-matinalul-digi-fm-care-a-fost-prima-ei-piesa-la-care-a-plans:-n-am-mai-cantat-o-niciodata

Antonia a fost la Matinalul Digi FM, unde a vorbit despre noua piesă „Hasta Luego”, magie și emoții. A fost însoțită de magicianul Verdini, cu care a colaborat recent la un videoclip.

Antonia a povestit despre experiența filmării videoclipului, dezvăluind că a avut o alergie la început, dar s-a distrat de minune și s-a simțit relaxată datorită energiei pozitive a echipei. Magicianul Verdini l-a provocat Pe Vlad Craioveanu la un joc de X și 0 magic, unde nimeni nu câștigă, dezvăluind un mesaj ascuns pe spatele pieselor jocului. 

Antonia și-a amintește cu nostalgie de copilăria petrecută în America, unde părinții ei lucrau la circ. A povestit despre cum a învățat să curețe copitele cailor, cum a fost luată pe sus de un elefant și cum visa să devină călăreață.

Cântăreața a dezvăluit că prima melodie a ei la care a plâns a fost o piesă scrisă de Denis de la The Motans special pentru fetița sa, Maya.  Emoțiile au fost atât de puternice încât nu a putut să cânte melodia live. 

„A fost piesa scrisă pentru fetița mea, e scrisă de Denis de la The Motans. Eu i-am povestit cam ce simt, aveam un blocaj și el m-a ajutat foarte mult, mi-a scris piesa asta pentru fata mea, În oglindă. Nu pot s-o cânt, trebuia să o cânt la o filmare Live și îmi venea să plâng. N-am mai cântat-o, n-am mai cântat-o niciodată”, a spus artista. 

Că tot a venit vorba de copii, cântăreața a vorbit despre regulile pe care le are în casă în ceea ce privește folosirea gadgeturilor de către cei trei copii ai săi, Maya, Dominic și Akim. Aceasta a spus că astfel încercă să întârzie cât mai mult posibil momentul în care copiii ei să aibă acces la telefoane și tablete, iar acum le impune reguli stricte de utilizare.

Antonia a lansat videoclipul piesei „Hasta Luego”, în colaborare cu magicianul Verdini. „Hasta Luego” este o piesă energică și catchy, care reflectă personalitatea vibrantă a artistei. Aceasta a fost scrisă de Luisa Ionela Luca (Minelli), Sophie Simmons, Petre Octavian Ioachim (Achi) și produsă de Petre Octavian Ioachim (Achi).

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Antonia a dezvăluit la Matinalul Digi FM care a fost prima ei piesă la care a plâns: N-am mai cântat-o niciodată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă