Prima pagină » Artista Emaa este însărcinată pentru prima dată! | PRO TV

Artista Emaa este însărcinată pentru prima dată! | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
artista-emaa-este-insarcinata-pentru-prima-data!-|-pro-tv

Citeste mai mult despre: insarcinata,

EMAA, artista a căror piese au fost pe buzele tuturor românilor, este însărcinată pentru prima oară! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

​EMAA este tânăra care a reușit să impresioneze publicul larg atât datorită calităților sale vocale, cât și grație modului unic prin care reușește să își expună sentimentele, în scris. Versurile sale au făcut furori în rândul noii generații, pentru care artista a devenit un adevărat idol.

La 31 de ani, EMAA se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci se bucură și de iubirea necondiționată a partenerului ei de viață, Ștefan. Cei doi formează un cuplu extrem de frumos, iar de curând au anunțat că vor deveni părinți.

EMAA a anunțat sarcina pe rețelele de socializare, în cadrul unei postări cu ecografia bebelușului, dar și mai multor imagini cu ea și partenerul ei. Alături de fotografii, artista a scris și un mesaj:

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare 🙂 Mothership called, we were waiting”, a scris EMAA.

Fanii s-au bucurat să afle că artista va deveni mamă, motiv pentru care i-au lăsat peste 400 de comentarii la postare.

Sursă foto: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Artista Emaa este însărcinată pentru prima dată! | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă