Prima pagină » ASUS Zenfone 11 Ultra apare în imagini de înaltă calitate şi vedem acum mai clar camera, modelul spatelui

ASUS Zenfone 11 Ultra apare în imagini de înaltă calitate şi vedem acum mai clar camera, modelul spatelui

de Roboțelul @ iDOR.info
asus-zenfone-11-ultra-apare-in-imagini-de-inalta-calitate-si-vedem-acum-mai-clar-camera,-modelul-spatelui

ASUS Zenfone 11 Ultra a şocat multă lume la început de februarie, atunci când a apărut în randari, care dezvăluiau că arată leit ca ASUS ROG Phone 8 Pro. Acum apare o nouă serie de astfel de imagini de înaltă calitate, care prezintă în mod ceva mai clar camera şi designul spatelui.

ASUS va dezvălui în următoarea lună noile sale telefoane flagship, Zenfone 11 şi Zenfone 11 Ultra. Acum zvonacul Evan Blass tocmai a dezvăluit imagini cu modelul Ultra, în toate variantele sale de culoare. E vorba despre 4 variante: albastru, gri, negru şi un soi de portocaliu pal. În precedentă scăpare erau menţionate nuanţele Eternal Black, Skyline Blue, Misty Gray, Verdure Green şi Desert Sienna.

Diferă doar spatele faţă de ROG Phone 8 Pro şi mă refer aici la faptul că avem un model cu linii elegante oblice şi nici urmă de LED-uri sau acea matrice inspirată de laptopurile ASUS. Telefonul este aşteptat cu un ecran de 6.78 inch AMOLED LTPO Full HD+, care coboară refresh rate-ul de la 165 Hz pe ASUS ROG Phone 8 Pro la un 144 Hz.

Se va livra cu Android 14 la bord şi va integra un cititor de amprente în ecran. Are şi cameră selfie de 32 de megapixeli, iar în spate găsim o cameră principală cu senzor de 50 MP, un Sony IMX890, cu stabilizare pe bază de gimbal. Avem parte pe Zenfone 11 Ultra şi de cameră de 13 megapixeli ultrawide şi de o cameră telephoto de 32 MP cu stabilizare optică şi zoom optic 3X. 

Dispune şi de procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, până la 16 GB RAM LPDDR5X şi până la 1 TB stocare UFS 4.0. Bateria de 5500 mAh se încarcă la 65W pe fir şi la 15W wireless.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ASUS Zenfone 11 Ultra apare în imagini de înaltă calitate şi vedem acum mai clar camera, modelul spatelui

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type