Prima pagină » Audi suspendă producția modelului popular. Nu va mai fi produs de luna viitoare – Ziarul Românesc

Audi suspendă producția modelului popular. Nu va mai fi produs de luna viitoare – Ziarul Românesc

de Roboțelul @ iDOR.info
audi-suspenda-productia-modelului-popular.-nu-va-mai-fi-produs-de-luna-viitoare-–-ziarul-romanesc

07/02/2024 08:40 – ACTUALIZAT 07/02/2024 16:29

Audi suspendă producția popularului model din martie 2024: Audi ia în serios electricitatea: din 2026 nu vor mai ieși pe piață modele cu motoare cu ardere. Și tocmai a anunțat că un model de mașină extrem de popular în trecut nu va mai fi produs chiar de luna viitoare. Iată despre ce model este vorba. (Continuă după fotografie)
Citiți și ► Industria auto, în cădere liberă. Încă o fabrică depune faliment, pierderi de milioane de euro

Audi suspendă producția popularului model din martie 2024

După 18 ani, Audi R8 va fi în curând istorie. Producția mașinii sport trebuia să se oprească la sfârșitul anului 2023, dar Audi a decis să continue producția până în martie 2024. Chiar dacă cererea a fost mare în ultimele luni, R8 nu a putut fi salvat. Audi R8 va fi ultimul de acest gen. Motivul pentru aceasta este că Audi se va concentra pe mașinile electrice în viitor. Modelele de motoare cu ardere vor continua să mai fie produse până în 2026. (Continuă după fotografie)
Citește și: Aveți mașină fără senzori de parcare? Trucul cu mingea de tenis rezolvă această problemă

Sfârșitul motoarelor cu ardere este aproape

Faptul că R8 are un motor cu ardere atât de mare a fost motivul pentru care s-a decis scoatearea lui din producție. Dar asta este exact ceea ce este interesant pentru unii cumpărători acum. Există speculații cu privire la o creștere a valorii. Audi R8 a fost introdus pentru prima dată în septembrie 2006 și a avut un succes uriaș. Din păcate, cererea a scăzut brusc în ultimii ani. Cererea redusă și motorul cu ardere mare au marcat sfârșitul mașinii sport. (Continuă mai jos) Citiți și ► Proprietarii acestor mașini trebuie să meargă urgent la un service specializat – „Riscă anularea înmatriculării”

Cu toate acestea, există vești bune și pentru iubitorii mașinilor sport. Se spune că E-Tron GT este un succesor demn al lui R8. La fel ca R8, E-Tron GT este produs de filiala Audi Audi Sport din Heilbronn. Spre deosebire de modelul clasic, vânzările noului venit continuă să crească. În timp ce în 2021, au fost vândute 896 de vehicule, 10.042 de clienți aveau deja E-Tron GT în 2022, conform Chip.de.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Audi suspendă producția modelului popular. Nu va mai fi produs de luna viitoare – Ziarul Românesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google