Prima pagină » Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: „Nu am fost șocată când am aflat”

Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: „Nu am fost șocată când am aflat”

de Roboțelul @ iDOR.info
boala-care-a-facut-o-pe-kelly-clarkson-sa-slabeasca-mult:-„nu-am-fost-socata-cand-am-aflat”

De aproape un an, Kelly Clarkson promovează o nouă imagine. Artista de 41 de ani, care a trecut printr-un divorț dureros și este mama a doi copii, spune că s-a pus pe slăbit după ce medicii i-au atras atenția asupra sănătății sale. Nu a făcut-o, însă, imediat.

Citește și: Kelly Clarkson, noi declarații despre divorțul traumatizant. Ce i-au spus cei doi copii a fost sfâșietor pentru cântăreață

kelly clarkson

Kelly Clarkson, 2015 / Foto: Profimedia

„Nu am fost șocată. Mi-au spus că sunt prediabetică și să sunt chiar la limită. Cam asta s-a întâmplat și ei bine, nu am fost șocată. Eram puțin supraponderală. Am așteptat doi ani și abia apoi am făcut ceva în legătură cu asta”, a povestit cântăreața în emisiunea ei, The Kelly Clarkson Show, după ce actorul Kevin James i-a spus că arată grozav.

kelly clarkson (4)

Kelly Clarkson, noiembrie 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Kelly Clarkson, transformare radicală. După ce și-a surprins fanii cu noua siluetă, acum a optat pentru o nouă schimbare de look

Recent, Kelly și-a deschis sufletul și în fața celor de la publicația People în legătură cu subiectul care s-a rostogolit în ultimele luni în presă.

În ceea ce privește schimbarea ei de look și multele kilograme pe care le-a dat jos, Clarkson spune că activitățile pe care le face cu cei mici sunt responsabile pentru pierderea în greutate, mai ales după ce s-au mutat din Los Angeles în New York. Merge în parc cu ei, plimbă câinii, merg la muzee sau la înghețată. „Să mergi pe jos prin oraș e chiar sport. Acum sunt pasionată și de saunele cu infraroșu, plus că mai fac și câte o scufundare în apă rece. Mănânc sănătos. Am slăbit pentru că l-am ascultat pe doctorul meu, câțiva ani nu am făcut-o. 90% din timp sunt bine pentru că o dietă cu proteine îmi face bine. Sunt o fată din Texas, îmi place carnea”, a mai declarat Kelly pentru People.

Artista a fost suspectată că a apelat la un medicament pentru diabetici pentru a slăbi, având în vedere că în decurs de câteva luni s-a transformat total.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: „Nu am fost șocată când am aflat”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă