Prima pagină » Brad Pitt și-a găsit fericirea în brațele lui Ines de Ramon. Un apropiat a rupt tăcerea: Este prima relație serioasă după divorț, merită să fie fericit!

Brad Pitt și-a găsit fericirea în brațele lui Ines de Ramon. Un apropiat a rupt tăcerea: Este prima relație serioasă după divorț, merită să fie fericit!

de Roboțelul @ iDOR.info
brad-pitt-si-a-gasit-fericirea-in-bratele-lui-ines-de-ramon.-un-apropiat-a-rupt-tacerea:-este-prima-relatie-serioasa-dupa-divort,-merita-sa-fie-fericit!

Articol publicat 20 februarie 2024

Brad Pitt, actorul în vârstă de 60 de ani, este mai fericit ca niciodată alături de noua lui parteneră, Ines de Ramon, potrivit unei surse apropiate acestuia.

Conform unor surse citate de jurnaliștii de la People, actorul din „Fight Club” și-a găsit dragostea în brațele lui Ines de Ramon, care este mai tânără decât el cu 26 de ani, iar relația lor este extrem de serioasă.

Citește și: Jason Priestley, adevărul despre cum a fost să locuiască cu Brad Pitt în aceeași casă: „Putea sta mult timp fără să facă duș”

„Brad a ieșit la întâlniri după divorț, dar niciodată nu a fost ceva serios”, a dezvăluit sursa respectivă, referindu-se la despărțirea actorului de Angelina Jolie, care a avut loc în 2016.

Este prima relație serioasă și acesta nu ar putea fi mai fericit! Alături de Ines, el și-a găsit din nou acea sclipire. Este absolut minunat să vezi asta. Brad este un bărbat grozav. Merită să fie fericit!”, a mai dezvăluit sursa respectivă, scrie Page Six.

Brad Pitt și Ines de Ramon/  Profimedia

Brad Pitt și Ines de Ramon/ Profimedia

De asemenea, apropiatul lui Brad Pitt a descris-o pe Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, ca fiind „blândă, amuzantă și o femeie specială” și a subliniat că a fost absolut „uimitor” să asiste la bucuria lui Pitt după ce aceștia s-au mutat împreună.

„Petreceau mult timp împreună, așa că Brad Pitt a considerat că a venit momentul să-i ceară să se mute cu el. Este foarte fericit și adoră să petreacă timp cu ea. Să se mute împreună a fost ceva natural”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Reacția lui Brad Pitt când a primit pentru prima dată titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață”: „Nu a fost fericit”

Brad Pitt, în discuţii pentru a juca în ultimul film al lui Quentin Tarantino

Brad Pitt va lucra cu Quentin Tarantino pentru cel de-al zecelea şi, aparent, ultimul film al regizorului, „The Movie Critic”. Stadiul înțelegerii nu este clar, scrie Variety.

Citește și: Motivul pentru care Brad Pitt nu o prezintă pe Ines de Ramon copiilor lui: „Îți poți imagina o întâlnire între ei?”

Tarantino nu a făcut dezvăluiri în legătură cu „The Movie Critic”, dar se pare că acţiunea se va desfăşura în sudul Californiei în anii 1970 şi va avea în centru un critic de film cinic. Se zvoneşte că ar fi inspirat din viaţa lui Pauline Kael, regretata scriitoare de la The New Yorker, care a fost unul dintre cei mai influenţi critici de film ai vremii sale.

Tarantino a evitat întrebările despre „The Movie Critic” în timpul unei conversaţii la Festivalul de Film de la Cannes din 2023: „Nu vă pot spune nimic până nu vedeţi filmul. Sunt tentat să fac câteva dintre monologurile personajului chiar acum, dar nu am de gând să o fac. Poate dacă ar fi fost mai puţine camere video. Trebuie doar să aşteptaţi şi să vedeţi”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Brad Pitt și-a găsit fericirea în brațele lui Ines de Ramon. Un apropiat a rupt tăcerea: Este prima relație serioasă după divorț, merită să fie fericit!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google