Prima pagină » Care este parfumul preferat al Mihaelei Rădulescu. Diva de Monaco scoate din buzunar o mică avere

Care este parfumul preferat al Mihaelei Rădulescu. Diva de Monaco scoate din buzunar o mică avere

de Roboțelul @ iDOR.info
care-este-parfumul-preferat-al-mihaelei-radulescu.-diva-de-monaco-scoate-din-buzunar-o-mica-avere

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, multe reprezentante ale sexului frumos tânjesc să descopere mici secrete care o fac pe Mihaela Rădulescu atât de atractivă și feminină în ochii lumii. Parfumul joacă un rol important, așa că „Diva de Monaco” are grijă să-l aleagă pe unul dintre cele mai bune: Love and Tears By Kilian. 

Parfumul folosit de Mihaela Rădulescu / foto: colaj Click!

Parfumul folosit de Mihaela Rădulescu / foto: colaj Click!

Mihaela Rădulescu (54 de ani) știe cât de important este pentru ea, ca femeie și pentru starea de spirit, să se simtă mereu în cea mai bună formă. Nu doar machiajul, hainele sau alte detalii purtate o ajută să contureze imaginea unei femei atractive, ci și parfumul care emană un miros irezistibil. 

Cât costă parfumul preferat al Mihaelei Rădulescu 

Love and Tears By Kilian este unul dintre cele mai rafinate și bune parfumuri, dar și cele mai piperate atunci când vine vorba de preț. Mihaela Rădulescu scoate din buzunar suma de 1.025 lei, pentru o cantitate de 50 ml, ceea ce înseamnă că un recipient de 100 ml valorează mult mai mult. 

Unul dintre parfumurile preferate de Mihaela Rădulescu / foto: bestvalue.eu

Unul dintre parfumurile preferate de Mihaela Rădulescu / foto: bestvalue.eu

Mihaela Rădulescu, atentă la bani de când l-a cunoscut pe Felix 

Vedeta noastră se iubește cu Felix Baumgartner (54 de ani) de mai bine de un deceniu, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. În urmă cu ceva timp, declara într-un interviu acordat presei românești faptul că apariția lui Felix în viața ei a adus după sine multe schimbări în bine. 

Mihaela Rădulescu și  Felix Baumgartner / foto: social media

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner / foto: social media

Pe lângă faptul că a devenit mult mai sportivă, Mihaela Rădulescu a devenit mult mai economă. Fosta prezentatoare de televiziune mărturisea că nu mai aruncă cu banii pe fereastră cumpărând diverse lucruri care nu sunt necesare și apreciază ceea ce i se oferă, lăsând de înțeles că iubitul ei o tratează ca pe o adevărată divă. 

„Recunosc că de vreo 8 ani încoace, de când cu Felix de fapt, viața mea s-a schimbat. În sensul în care – făceam sporturi și înainte, dar de când cu el am mai multe echipamente sportive. Am mai învățat și sporturi noi, am mai fost și cu el în tabere sportive. A trebuit să mă axez foarte mult pe zona asta.

M-am simțit și foarte bine și e un gen care-mi place, cu bocanci și teniși, și n-a mai trebuit să-mi iau haine de gală. Decât pentru puține ocazii. În general, în România, mi-e foarte greu să cumpăr ceva. Pentru că toată lumea vrea să mă îmbrace și atunci trebuie să aleg.

Nu știu să răspund. Nu mai țin minte de când mi-am mai cumpărat ceva așa. Să dau banii pe nu știu ce chestie… când toate ți se oferă“, a dezvăluit aceasta, pentru ciao.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Care este parfumul preferat al Mihaelei Rădulescu. Diva de Monaco scoate din buzunar o mică avere

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă