Prima pagină » Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV. Adrian Văncică face o gălăgie de bani în fiecare săptămână

Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV. Adrian Văncică face o gălăgie de bani în fiecare săptămână

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-castiga-celentano-din-las-fierbinti-la-pro-tv.-adrian-vancica-face-o-galagie-de-bani-in-fiecare-saptamana

De mai bine de un deceniu, personajul interpretat cu măiestrie de talentatul actor a câștigat inimile românilor, iar succesul uriaș de care se bucură serialul i-ar aduce o avere artistului. Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV? Se pare că Adrian Văncică face o gălăgie de bani în fiecare săptămână.

Adrian Văncică, unul dintre cei mai iubiți actori din serialul – fenomen

În 2012, românii erau invitați în Las Fierbinți pentru întâia oară. Serialul produs de PRO TV a reușit să aducă telespectatorilor zâmbetul pe buze, transformându-i în fani înfocați. În scurt timp, proiectul era un adevărat fenomen.

Cu câteva zile înainte de premiera sezonului cu numărul 24, în spațiul  public au apărut câteva informații surprinzătoare despre unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai serialului.

Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV

Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV? O sumă impresionantă, dacă informațiile sunt reale. Se pare că Adrian Văncică ar încasa nu mai puțin de 1.400 de euro pentru fiecare episod în care apare, scriu cei de la Cancan.

Ținând cont de numărul difuzărilor din trecut, artistul câștiga, pe săptămână, 4.500 de euro. La final de lună, acesta ar avea în cont câte 18.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Celentano din ‘Las Fierbinți’, așa cum nu l-ai văzut vreodată. Cum a apărut în culise și când începe noul sezon FOTO

Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV. Adrian Văncică face o gălăgie de bani în fiecare săptămână

Când începe Las Fierbinți, sezonul 24

A început numărătoarea inversă până la premiera Las Fierbinți, sezonul 24. Primul episod o să fie difuzat pe 13 februarie și poate fi văzut pe Pro TV și pe platforma VOYO. Nu doar publicul, dar și actorii sunt entuziasmați pentru debutul cu numărul 24.

„Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut.

Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta. Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate.

Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!’., a spus Ecaterina Ladin, cea care o interpretează pe Dalida în serial.

Te-ar putea interesa și: Cine este Celentano din Las Fierbinți. Actorul Adrian Văncică se trage din neamul unui celebru pașoptist român

Anca Dumitra a mulțumit și ea celor care au făcut din Las Fierbinți cel mai urmărit serial din România.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor.

Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!’, a spus Anca Dumitra.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât câștigă Celentano din Las Fierbinți la Pro TV. Adrian Văncică face o gălăgie de bani în fiecare săptămână

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google