Prima pagină » Ce a spus Jean de la Craiova despre glumele cu privire la asemănarea izbitoare dintre el și băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Ce a spus Jean de la Craiova despre glumele cu privire la asemănarea izbitoare dintre el și băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-a-spus-jean-de-la-craiova-despre-glumele-cu-privire-la-asemanarea-izbitoare-dintre-el-si-baiatul-andrei-si-al-lui-catalin-maruta

Jean de la Craiova și Cătălin Măruță au devenit subiectul unor zvonuri și glume legate de asemănarea izbitoare dintre cântăreț și fiul prezentatorului de la Pro TV, Andrei Măruță. Acest fenomen a fost subiectul discuțiilor online, iar ambii protagoniști au simțit nevoia să își exprime opinia pe marginea acestui subiect delicat.

Jean de la Craiova. Foto: arhiva.

De la ce a pornit totul

Totul a pornit de la un colaj amuzant cu Jean de la Craiova și David, fiul lui Cătălin Măruță, apărut pentru prima dată în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Glumele s-au perpetuat de-a lungul anilor, iar acest fenomen a atins cote maxime odată cu apariția Evei, sora mai mică a lui David, în filmul „Tati part time”.

Reacția fabuloasă a lui Jean de la Craiova

Într-o reacție fabuloasă, Jean de la Craiova a venit cu un mesaj ferm și amuzant, punând capăt speculațiilor: „Terminați cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără și oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamănă între ei, ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!„.

Ce a spus Măruță despre această situație

Cătălin Măruță și-a exprimat, de asemenea, opinia cu privire la aceste zvonuri, aducând clarificări pe marginea subiectului. Într-un mesaj online, Măruță a răbufnit și i-a întrebat ironic pe cei care fac astfel de comparații dacă acest lucru îi aduce o satisfacție și o bucurie personală.

Însă, gluma a continuat, iar Jean de la Craiova a luat situația în propriile mâini, postând pe platforma TikTok că este în căutare de partener pentru a participa la emisiunea „America Express.” Cu un umor specific, artistul și-a întrebat fanii ce variantă preferă, adăugând că ar prefera un partener pentru a nu se întoarce acasă „doi și să plece trei„. 

În final, asemănările și glumele pot fi subiecte amuzante, dar reacțiile artiștilor implicați demonstrează că, în cele din urmă, aceștia sunt conștienți că unele speculații pot fi exagerate și pot afecta viețile și relațiile lor personale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce a spus Jean de la Craiova despre glumele cu privire la asemănarea izbitoare dintre el și băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google