Prima pagină » Ce carieră ar fi urmat Jason Momoa dacă nu devenea actor. Starul din Aquaman, dezvăluiri neașteptate: Dacă aș fi din nou în clasa a șasea aș face o schimbare!

Ce carieră ar fi urmat Jason Momoa dacă nu devenea actor. Starul din Aquaman, dezvăluiri neașteptate: Dacă aș fi din nou în clasa a șasea aș face o schimbare!

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-cariera-ar-fi-urmat-jason-momoa-daca-nu-devenea-actor.-starul-din-aquaman,-dezvaluiri-neasteptate:-daca-as-fi-din-nou-in-clasa-a-sasea-as-face-o-schimbare!

Articol publicat 05 februarie 2024

Jason Momoa, în vârstă de 44 de ani, este cunoscut pentru rolul interpretat în „Aquaman: The Lost Kingdom”, dar de curând a făcut declarații neașteptate, dezvăluind ce carieră ar fi urmat dacă nu devenea actor.

În cadrul unui interviu pentru jurnaliștii de la People, în cadrul căruia a vorbit și despre seria-documentar „On the Roam”, actorul a mărturisit că ar fi ales o altă carieră dacă nu devenea actor. Mai exact, și-ar fi dorit să facă politică pentru a veni în sprijinul mediului înconjurător.

Citește și:  Jason Momoa, apariție rară alături de copiii lui, la trei zile după ce Lisa Bonet a cerut divorțul. Fiica actorului e copia fidelă a tatălui ei

„Mi-ar fi plăcut să fac ceva ca să ajut mediul înconjurător. Felul în care evoluează lumea cred că m-ar fi determinat să aleg să fac o schimbare, cred că mi-ar fi plăcut să intru în politică și să lupt cu adevărat pentru planeta noastră”, a spus actorul, potrivit People.

Jason Momoa/ Profimedia

Jason Momoa/ Profimedia

”Dacă aș putea să mă întorc în timp și să fiu din nou în clasa a șasea, da, cred că mi-ar plăcea să fac o schimbare”, a spus el.

Momoa, care a apărut recent într-un documentar despre sustenabilitate numit „Common Ground”, a mărturisit că încearcă să-i învețe pe oameni diferite trucuri prin care să facă o  schimbare, care să vină în sprijinul mediului înconjurător.

„Aș începe pur și simplu acasă. Adică aș întreba care sunt lucrurile mici pe care le poți face pentru a economisi energie?” explică el, adăugând „<>, asta e întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem, după care „<>”.

Citește și: Răsturnare de situație. Ce s-a întâmpla între Jason Momoa și Lisa Bonet la aproape două luni de când au anunțat că s-au despărțit

Ce spunea Jason Momoa despre seria-documentar pe care a lansat-o 

În serialul documentar „On the Roam”, starul din „Aquaman” călătoreşte prin Statele Unite şi întâlneşte specialişti pasionaţi de activitatea pe care o desfăşoară.

Harley-Davidson and actor and entrepreneur Jason Momoa join forces to release a new lifestyle collection, On The Roam x Harley-Davidson.

Jason Momoa. Profimedia

„Veţi avea ocazia să mă vedeţi fără a mă ascunde în spatele personajului pe care încerc să-l interpretez, ştiţi voi, regele cuiva sau un războinic de undeva, tipul ăsta grozav sau tipul ciudat. Sunt 100% eu. Aşa de înfricoşător”, a declarat actorul american într-un interviu.

În acestă serie, ale cărui prime două episoade au premiera la 18 ianuarie, Momoa găseşte conexiuni între oamenii din diverse domenii, de la muzicieni la meşteşugari.

„Ceea ce-i grozav e că, deşi călătorim în jurul lumii, este ca şi cum ai căpăta perspectiva intimă a pătrunderii în universul cuiva, în toate aceste vieți diferite şi frumoase”, a povestit el.

Momoa obişnuieşte să cunoască îndeaproape cultura locală în timpul călătoriilor sale pentru filmări sau de plăcere, notează Reuters.

Fiecare persoană şi fiecare loc pe care l-a vizitat pentru serialul documentar a oferit ceva special şi autentic, a explicat actorul din seria „Game of Thrones”. „Întotdeauna poţi să găseşti un lucru extrem de interesant sau o persoană extrem de interesantă şi pur şi simplu să stai şi să asculţi”, a povestit el.

Jason Momoa, dezvăluiri după ce Lisa Bonet i-a cerut divorțul: „Nici măcar nu am o casă, trăiesc pe drumuri!”

Actorul american este, de asemenea, producător executiv al serialului „On The Roam”, alături de Brian Andrew Mendoza, care a produs „Braven” (2018), cu Momoa în rol principal.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce carieră ar fi urmat Jason Momoa dacă nu devenea actor. Starul din Aquaman, dezvăluiri neașteptate: Dacă aș fi din nou în clasa a șasea aș face o schimbare!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google