Prima pagină » Ce dezlegare a primit William de la tatăl său. Regele nu-l lasă să repete greșelile familiei

Ce dezlegare a primit William de la tatăl său. Regele nu-l lasă să repete greșelile familiei

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-dezlegare-a-primit-william-de-la-tatal-sau.-regele-nu-l-lasa-sa-repete-greselile-familiei

Regele Charles „i-a dat voie Prințului William” să petreacă timp cu familia sa, departe de îndatoririle regale. Ingrid Seward a scris o nouă carte, ”My Mother and I”, în care detaliază educația monarhului.

Ultimele săptămâni au fost ca un carusel pentru Prințul de Wales. William își reîncepe treptat treaba, după ce a avut o perioadă de respiro pentru a sta cu familia și cu soția recent operată. Asta în timp ce tatăl său, monarhul, a aflat că are cancer!

După externarea soției sale de la Clinica din Londra, Prințul William a ținut fortul unit acasă împreună cu cei trei copii ai săi, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, asumându-și o mulțime de sarcini domestice și de părinte. S-a pus în locul lui Kate și a fost prezent pentru aceste activități, în timp ce Prințesa se concentrează pe recuperarea ei.

În cel mai recent episod din ”A Right Royal Podcast”, care se concentrează pe educația Regelui Charles și pe cea a fiilor săi, Prințul Harry și Prințul William, Emmy Griffiths și editorul regal al HELLO!, Emily Nash, discută cu redactorul-șef al revistei Majesty și totodată autoarea regală Ingrid Seward despre noua ei carte, ”My Mother and I”, care analizează relația dintre regretata regină Elisabeta a II-a și fiul ei moștenitor, precum și modul în care funcția importantă pe care a avut-o i-a afectat, în timp, parentajul pentru cei patru copii: Charles, Anne, Andrew, Edward.

Pe parcursul podcastului, Ingrid a dezvăluit că Prințului William Regele Charles i-a dat binecuvântarea de a se retrage din îndatoririle regale publice pentru a fi alături de familia lui, atunci când aceasta avea cea mai mare nevoie de el.

Diana, Charles, William și Harry în 1995, Profimedia

Imaginea 1/4: Diana, Charles, William și Harry în 1995, Profimedia

„Charles a pus întotdeauna datoria pe primul loc, pentru că asta a făcut mama lui și așa l-a învățat”, a spus ea publicației HELLO!.

Tocmai acest lucru era detestat de Diana! Însă Regele Charles pare că nu îl lasă pe William să perpetueze greșelile de familie, iar asta s-a văzut, căci deși monarhia este intens provocată din lipsă de membri activi, suveranul i-a dat încuviințarea moștenitorului său să stea cât mai mult cu Kate în această perioadă, se mai arată în sursa citată.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce dezlegare a primit William de la tatăl său. Regele nu-l lasă să repete greșelile familiei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google