Prima pagină » Ce diferiți sunt frații George și Louis! Dezvăluirea neașteptată a Prințului William despre fiii săi

Ce diferiți sunt frații George și Louis! Dezvăluirea neașteptată a Prințului William despre fiii săi

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-diferiti-sunt-fratii-george-si-louis!-dezvaluirea-neasteptata-a-printului-william-despre-fiii-sai

Prințul de Wales a făcut o dezvăluire importantă despre băieții săi, ceva care arată exact cât de diferiți sunt cei doi frați, întâiul și ultimul născut Prințul George și Prințul Louis, fiii lui William și Kate.

Aproape la fel de diferiți cum sunt Prințul de Wales comparativ cu fratele său, Prințul Harry, Duce de Sussex.

S-a văzut cu ochiul liber cât de cumințel și sobru este viitorul moștenitor al tronului britanic, în comparație cu ”rebelul” plin de toane Louis.

Prințul Louis și Prințul George, copiii de Wales, Foto Getty Images (1) jpg

Însă iată ce informație surprinzătoare a oferit tatăl lor despre micuți! Cine s-ar fi așteptat?

Prințul William a dezvăluit anterior o diferență cheie între cei doi fii ai săi: gusturile muzicale ale acestora sunt foarte diferite.

În timp ce în culise la Premiul Earthshot de anul trecut, care a avut loc la Singapore, William a cunoscut trupa americană de pop-rock One Republic și a menționat că Louis, în vârstă de cinci ani, este un fan al acestei formații, ceva complet diferit este în cazul lui George!

Cumințelul și liniștitul George nu ascultă nici mai mult, nici mai puțin decât o trupă rock dintre cele mai ”supărate”. Ei bine, micuțul în vârstă de 10 ani se dă în vânt după AC/DC.

Dezvăluirea lui William din 2020 a venit la doar un an după ce povestise că Prințul George este și un mare fan al trupei Led Zeppelin, scrie Daily Express.

Prințul Louis și Prințul George, copiii de Wales, Foto Getty Images (3) jpg

Vorbind la evenimentul din 2023, Prințul William le-a spus membrilor One Republic: „Nu pot să vă mulțumesc suficient. Ați fost uimitori. Ce mod grozav de a începe spectacolul”.

El a continuat spunând: „A fost incredibil. Louis, fiul meu cel mic, adoră melodiile voastre”.

La fel ca frații ei, și Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, iubește muzica. Micuța a fost dată de gol tot de tatăl ei! Prințul William a dezvăluit anterior că fiica sa este fan Shakira, inclusiv are o melodie ce o inspiră la dans de îndată.

În timpul apariției sale la podcastul ”Time To Walk”, Prințul William a declarat: „Una dintre melodiile adorate de copii în perioada aceasta este Waka Waka, de la Shakira.”

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce diferiți sunt frații George și Louis! Dezvăluirea neașteptată a Prințului William despre fiii săi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google