Prima pagină » Ce etnie are Marcel Pavel. Artistul a fost dat de gol, chiar dacă a vrut să țină acest detaliu departe de ochii curioșilor

Ce etnie are Marcel Pavel. Artistul a fost dat de gol, chiar dacă a vrut să țină acest detaliu departe de ochii curioșilor

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-etnie-are-marcel-pavel.-artistul-a-fost-dat-de-gol,-chiar-daca-a-vrut-sa-tina-acest-detaliu-departe-de-ochii-curiosilor

Marcel Pavel este un artist desăvârșit și, cu toate că a încercat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, s-a aflat un detaliu despre originile sale pe care puțini îl cunosc.

În 2009, în cadrul unui eveniment despre minoritatea rromilor din România, politicianul Mădălin Voicu a numit câteva personalități publice marcante ale acestei etnii, printre care a fost menționat și Marcel Pavel.

Citește și: Ce etnie are Dan Bittman. Puțină lume știe asta despre celebrul artist

Artistul a evitat întotdeauna să vorbească despre acest aspect al vieții sale, dar asta nu l-a împiedicat să aducă omagiu muzicii rrome, interpretând melodii autentice pe marile scene ale țării.

Marcel Pavel, despre absența României la Eurovision

După ce s-a aflat că România nu își permite să trimită niciun reprezentant la ediția dim 2024 a cimpetiției Eurovision, iar printre cei care și-au exprimat indignarea se numără și Marcel Pavel.

„Prin absența participării României la Eurovision 2024, uite așa ne izolăm cultural, încă o dată, e un gest de izolare, se numește mai exact izolare culturală. Începem să ne stingem, ușor, ușor, ca nație, ca popor, numai știri negative aud despre țara asta.

Mai scosesem și noi capul în lume, eram un pic mai bine, acum nu mai sunt fonduri nici pentru Eurovision? Unde se duc banii, se duc în altă parte? În ultimii zece ani, Eurovision a devenit un comerț ieftin muzical.

Dar, totuși, de ce să nu participăm, e întrebarea mea? E foarte important să fim acolo!!!! De ce se găsesc bani pentru toate bazaconiile și pentru Eurovision, nu?

Avem voci bune, dar probabil mulți sunt dezamăgiți și nu mai prezintă nimeni interes pentru acest concurs muzical”, a spus artistul, notează playtech.ro.

Citește și: Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu. Gurile rele spun că i-ar fi rușine recunoască asta despre ea




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce etnie are Marcel Pavel. Artistul a fost dat de gol, chiar dacă a vrut să țină acest detaliu departe de ochii curioșilor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă