Prima pagină » Ce îmi place la Ford Puma 2024 • zoso blog

Ce îmi place la Ford Puma 2024 • zoso blog

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-imi-place-la-ford-puma-2024-•-zoso-blog

Cea mai bună mașină românească are parte de un facelift, anunțat ieri prompt de toate outlet-urile de profil. Și e o mașină foarte tare, motorul este foarte bun, echipările sunt foarte bune, designul este superb, mașina este ieftină și fiabilă.

Acum, că am terminat cu gluma, să înșirăm câteva chestii bune de tot. Mă voi folosi de clipul lui Luci Popa pentru a ilustra ce vreau să zic.

Îmi place că, dacă ești mai mic de înălțime, nu vezi de bord, care e destul de înalt gratuit. Pietoni? Borduri? Nu avem noi așa ceva. Toți cei care cumpără Puma sunt înalți. Ăia mai mici de înălțime ar vrea să ridice scaunele, dar nu mai ajung cu piciorușele la pedale. Păi ce, nu ai bocanci cu talpa groasă?

Îmi plac gurile de ventilație centrale, când o să fie iarnă și o să bage aer cald, dacă nu sunteți atenți o să bată în tableta centrală și o să se desprindă plasticele alea.

Îmi place că suporturile de pahare sunt în continuare accesibile greu. Pentru că e o mașină de oraș și se știe că în oraș nu ai nevoie de ele. Măcar de data asta au făcut cotiera mai mare și culisantă, să poți sta cu cotul mai bine.

 

Tot la departamentul cot, e o chestie pe care cei care au această opțiune o știu și o apreciază foarte mult, deschiderea geamului pasagerului este pe brațul portierei. O am și eu pe RAV, și v-am zis, o apreciez foarte tare, nu o acționează nimeni din greșeală niciodată.

O altă chestie care îmi place este că au pus porturile de încărcare vertical. Ce se poate întâmpla? Să le lovești când ai ceva acolo și să strici portul și nu cablul? NU SE POATE! Nu mai fiți cârcotași.

Altă chestie foarte mișto și foarte apreciată este cât de înaltă este portiera din spate. Toți copiii care vor să se uite pe geam adoră!

 

Are agățători în portbagaj, măcar atât. Și volanul nu arată ca un joystick, cu 200 comenzi pe el.

 

Cum ziceam, toată lumea care nu cumpără această mașină o apreciază maxim. E cea mai bună. Ford, du-mă și pe mine în press-trip-uri cu pișcoturi, promit să o laud așa cum vreți voi, nu așa cum merită! Hoteluri de 5 stele, băutură la discreție, ca de obicei contractul făcut în așa fel încât să pot zice că nu m-a plătit Ford, da?




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce îmi place la Ford Puma 2024 • zoso blog

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă