Prima pagină » Ciolacu: Dacă soluționarea unui dosar de pensie ajungea la 2-3 ani, prin suplimentarea funcționarilor italieni, termenul și de 3-4 luni.

Ciolacu: Dacă soluționarea unui dosar de pensie ajungea la 2-3 ani, prin suplimentarea funcționarilor italieni, termenul și de 3-4 luni.

de Redacția @ digi24.ro
ciolacu:-daca-solutionarea-unui-dosar-de-pensie-ajungea-la-2-3-ani,-prin-suplimentarea-functionarilor-italieni,-termenul-si-de-3-4-luni.

Marcel Ciolacu a spus, în cadrul declarațiilor de presă alături de premierul Italiei, Giorgia Meloni, că este recunoscător Guvernului și ministerului Muncii din Peninsulă pentru că a deblocat situația privind soluționarea dosarelor de pensie ale românilor care au lucrat în Italia. Acesta a spus că durata de așteptare, de 2-3 ani, sa redus la 3-4 luni datorită suplimentării funcționarilor italieni care se ocupă de acestea.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Ciolacu: Dacă soluționarea unui dosar de pensie ajungea la 2-3 ani, prin suplimentarea funcționarilor italieni, termenul și de 3-4 luni.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă