Prima pagină » Cu mustață, neîngrijit, Leonardo DiCaprio e aproape de nerecunoscut în primele imagini din noul film al lui Paul Thomas Anderson

Cu mustață, neîngrijit, Leonardo DiCaprio e aproape de nerecunoscut în primele imagini din noul film al lui Paul Thomas Anderson

de Roboțelul @ iDOR.info
cu-mustata,-neingrijit,-leonardo-dicaprio-e-aproape-de-nerecunoscut-in-primele-imagini-din-noul-film-al-lui-paul-thomas-anderson

Articol publicat 01 februarie 2024

Leonardo DiCaprio a fost fotografiat în timp ce filma pentru noul său rol din pelicula regizorului Paul Thomas Anderson, intitulată deocamdată BC Project.

Actorul în vârstă de 49 de ani arată total schimbat, cu mustață, neîngrijit, într-o pereche de blugi murdari, un halat de baie și cu o căciulă pe cap.

Personajul lui DiCaprio pare să traverseze o perioadă dificilă, în timp ce face vorbește la un telefon public și se așază pe asfalt, afișând expresia unui om învins. 

Filmările au loc în Eureka, în nordul Californiei. 

La un moment dat, într-o pauză, alături de DiCaprio a fost surprins și Anderson care pare că îi dă actorului din Titanic noi indicatii.

James Cameron, adevărul despre cum a fost filmat „Titanic”. Pelicula a depășit cu mult bugetul propus, iar studioul a intrat în panică

Intriga peliculei este în prezent ținută secretă. Deadline a dezvăluit că din distribuție mai fac parte Sean Penn și Regina Hall.

Acțiunea este plasată în vremurile contemporane. Anderson este și producător împreună cu Sara Murphy și Adam Somner.

Bugetul filmului ar fi de aproape 100 de milioane de dolari, potrivit Variety.

Anderson este regizorul a numeroase lungmetraje apreciate de critici, printre care Boogie Nights, Licorice Pizza și Punch-Drunk Love.

Kate Winslet, declarații despre cum a fost să lucreze cu Leonardo DiCaprio la „Titanic”: „A avut o energie efervescentă!”

Anul acesta, Leonardo DiCaprio nu a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „Killers of the Flower Moon”, în schimb colega sa, Lily Gladstone, da. Actrița a declarat că atât ea, cât și părinții săi au fost revoltați de această decizie.

„Erau supărați”, a spus Lily. „El a fost primul care mi-a transmis felicitări, cu confetti. I-am spus cât de supărați suntem cu toții”.

„Nominalizarea mea este în aceeași măsură și a lui. Nu aș fi putut să fac ceea ce am făcut fără generozitatea lui ca actor și ca om”, a adăugat Lily.

Filmul de trei ore și jumătate a primit în total opt nominalizări la Oscar.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cu mustață, neîngrijit, Leonardo DiCaprio e aproape de nerecunoscut în primele imagini din noul film al lui Paul Thomas Anderson

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type