Prima pagină » Cum a fost amenințată fiica Ronei Hartner de tatăl ei, Rocco Sedano: „Fetei i-a fost frică, I-a zis: dacă nu vii la mine, te duc…”

Cum a fost amenințată fiica Ronei Hartner de tatăl ei, Rocco Sedano: „Fetei i-a fost frică, I-a zis: dacă nu vii la mine, te duc…”

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-a-fost-amenintata-fiica-ronei-hartner-de-tatal-ei,-rocco-sedano:-„fetei-i-a-fost-frica,-i-a-zis:-daca-nu-vii-la-mine,-te-duc…”

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgita actriță Rona Hartner a încetat din viață pe 23 noiembrie anul trecut, lăsând în urmă o fiică adolescentă pe nume Sumalya. Copila a fost devastată de pierderea mamei, iar acum cei care îi alină durerea sunt rudele mamei sale, printre care fratele Reon și sora Rinda Hartner. Tatăl biologic al Sumalyei, Roco Sedano, și-a făcut apariția abia după moartea Ronei și și-a exprimat dorința de a o lua pe fată alături de el. Potrivit Rindei Hartner, acesta a amenințat-o pe adolescentă spunându-i că o va da în plasament, dacă nu vine cu el. La mijloc s-ar afla anumite interese financiare.

Cum a fost amenințată fiica Ronei Hartner de tatăl ei, Rocco Sedano:

Cum a fost amenințată fiica Ronei Hartner de tatăl ei, Rocco Sedano:

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Rinda Hartner spune că tatăl Sumalyei, Roco Sedano, vrea cu orice preț să o ia cu el pe fiica lui și a Ronei și chiar a recurs la amenințări la adresa adolescentei. Acesta i-ar fi spus că o dă în plasament, dacă nu acceptă să petreacă cu el Crăciunul și Anul Nou.

Citește și: Rona Hartner a suferit mult din cauza unei interdicții primite de la Rocco Sedano, tatăl fiicei sale: „Nici când era Sumayla mică, nici acum, mare, nu a lăsat-o să…”

Citește și: Ce a făcut Rinda, sora Ronei Hartner, cu rochiile regretatei actrițe și unde locuiește acum fiica acesteia: „E încă foarte amărâtă, supărată că și-a pierdut mama…’

Citește și: Andreea Ligia, femeia care i-ar fi despărțit pe Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, dă explicații: „Nu doresc să apar în astfel de scandaluri”

Citește și: Câștigătoarea Miss Japonia 2024 a renunțat la trofeu, după ce s-a aflat că are o aventură cu un bărbat însurat: „I-am trădat pe cei care m-au susţinut”. Karolina Shiino este din Ucraina

„A încercat să o ia pe fată cu el și de Crăciun, și de Anul Nou, dar fata nu a vrut. A stat doar de două ori la el’, spune sora Ronei Hartner, conform Gândul.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona’, a mai spus Rinda Hartner.

Ce spune Rinda Hartner despre intențiile Rocco Sedano

Sora Ronei Hartner e de părere că fostul soț al Ronei vrea ca Sumalya să rămână la el, pentru a urmărește pentru a primi ajutor de la Guvern pentru că este părinte singur.

„Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern’, adaugă Rinda. Rita Sumalya, forțată să rămână în Franța

Fiica Ronei Hartner nu și-a putut vizita familia maternă, din cauza tatălui

Cea care suferă cel mai mult este fiiica Ronei Hartner, Sumalya, care nu a putut să-și viziteze o parte din familie care locuiește în Canada, deoarece tatăl ei, Rocco Sedano, nu i-a dat acordul

Fata voia să vină la schi în Canada, dar, cum are 16 ani, avea nevoie de semnătura lui și nu i-o dă’, precizează Rinda Hartner.

FOTO: Facebook Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Libertatea.ro

Fanatik

dinpopor.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum a fost amenințată fiica Ronei Hartner de tatăl ei, Rocco Sedano: „Fetei i-a fost frică, I-a zis: dacă nu vii la mine, te duc…”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă