Prima pagină » Cum a reacționat iubita lui Andrei Ciobanu când a auzit despre mutarea lui în tribul Faimoșilor | PRO TV

Cum a reacționat iubita lui Andrei Ciobanu când a auzit despre mutarea lui în tribul Faimoșilor | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-a-reactionat-iubita-lui-andrei-ciobanu-cand-a-auzit-despre-mutarea-lui-in-tribul-faimosilor-|-pro-tv

Schimbările care s-au produs la Survivor All Stars, în ediția din 15 februarie, i-au surprins și pe cei de acasă, nu doar pe concurenți. Cuciurean Marilena, iubita lui Andrei Ciobanu, a fost dezamăgită de mutarea concurentului în echipa Faimoșilor.

Marilena este cea ma mare susținătoare a partenerului ei de viață, Andrei Ciobanu, care participă la Survivor All Stars. Ea împărtășește cu prietenii, pe rețelele sociale, fotografii și momente din emisiune și comentează unele evenimente. 

​În ediția din 15 februarie, Jorge a devenit membru al tribului Războinicilor, iar Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag s-au mutat în echipa roșie, a Faimoșilor.

Andrei Ciobanu nu s-a arătat prea încântat de această mutare. La fel de uimit a fost și Iancu Sterp. 

„Efectiv, eu sunt șocat de ce se întâmplă. Sunt sigur că o să mă acomodez cu echipa și o să-mi fac prieteni noi, nu e nicio problemă asta.Sunt șocat să-mi văd colegii pe partea cealaltă. Abia aștept să concurez împotriva lor, deși îmi sunt prieteni. Cred că vom fi o echipă bună”, a spus Andrei Ciobanu la consiliu. 

„Eu n-aș fi vrut să dau niciodată banderola roșie pe cea albastră”, a comentat Iancu Sterp. Îmi pare rău pentru Andrei, că e tovarășul meu și e un om bun aici, la noi în echipă, om de bază și ni l-au furat Faimoșii. Știu că Zanni a fost cauza. Pentu asta, Zanni, ne vedem pe traseu!, a adăugat el. 

De acasă, Marilena a privit cu lacrimi în ochi acest moment. 

După cele întâmplate aseară, la Survivor All Stars, iubita lui Andrei Ciobanu a postat pe pagina lui un filmuleț realizat înainte ca interpretul să intre în competiție. 

„Clipul lăsat de Andrei înainte să plece se potrivește mănușă în contextul actual!”, se menționează în postare.

Sursă foto: Instagram/ 
cuciurean_marilena.official

Vezi și: 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum a reacționat iubita lui Andrei Ciobanu când a auzit despre mutarea lui în tribul Faimoșilor | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă