Prima pagină » Diablo IV intră în Xbox Game Pass în martie

Diablo IV intră în Xbox Game Pass în martie

de Roboțelul @ iDOR.info
diablo-iv-intra-in-xbox-game-pass-in-martie

Diablo IV va fi disponibil în serviciul Xbox Game Pass începând cu data de 28 martie, devenind astfel primul joc realizat de Activision Blizzard care face acest pas. Este o mutare așteptată încă de când Microsoft a finalizat achiziția de aproape 70 de miliarde de dolari a studiourilor din spatele unor titluri uriașe precum Call of Duty sau World of Warcraft, însă jocurile nu au început să apară imediat în Game Pass. Phil Spencer, CEO-ul Microsoft Gaming, spunea în octombrie anul trecut, că fanii vor mai avea de așteptat până în 2024 pentru a vedea titluri precum Call of Duty disponibile în serviciul Xbox.

Iată că am ajuns în acel moment, însă în loc de Call of Duty, cel care deschide festivitățile este Diablo IV. Jocul a fost unul dintre hiturile importante ale anului trecut, iar update-urile sale constante aduc nou conținut în mod regulat. Avem și noi un review pe site, realizat de colegul meu Claudiu, care a fost foarte laudativ la adresa titlului, iar faptul că îl putem încerca în Game Pass este o veste excelentă. Personal, abia aștept însă sosirea în Game Pass a titlurilor Call of Duty.

Ziua de 15 februarie a fost una importantă pentru Xbox, care a anunțat o schimbare de strategie, anunțând că va face disponibile pe alte platforme patru din titlurile sale realizate sub tutela Xbox Game Studios. Zvonurile sugerează că acestea ar fi Hi-Fi Rush, Sea of Thieves, Grounded și Pentiment.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Diablo IV intră în Xbox Game Pass în martie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă