Prima pagină » E LUNI e AMAZON: Rucsacul pentru călătorii LOVEVOOK ar putea fi cadoul ideal de Valentines Day pentru iubita ta; Cât costă?

E LUNI e AMAZON: Rucsacul pentru călătorii LOVEVOOK ar putea fi cadoul ideal de Valentines Day pentru iubita ta; Cât costă?

de Roboțelul @ iDOR.info
e-luni-e-amazon:-rucsacul-pentru-calatorii-lovevook-ar-putea-fi-cadoul-ideal-de-valentines-day-pentru-iubita-ta;-cat-costa?

Ne gândim tot mai mult la clasicele sărbători ale următoarei perioade…Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie, 8 martie. Astfel ajungem azi la un nou articol din seria „E LUNI e AMAZON”, unul care propune un cadou pentru prietena / iubita ta. E vorba despre un produs pe cât de arătos, pe atât de util, iar acum are chiar un extra-discount de 15% pe Amazon DE. E vorba despre rucascul pentru călătorii LOVEVOOK. Mai jos am toate detaliile.

Acest rucsac are mai multe compartimente și are dimensiunile unui bagaj de mână, putând sta sub scaun în avion. Măsoară 135.6 x 20.3 x 45.7 cm, are un volum de 40 de litri și cântărește în jur de 1.3 kilograme. Realizat din materiale de înaltă calitate, promite durabilitate și ușurință în transport. E suficient de încăpător chiar și pentru un laptop de 17.3 inch, dar aduce mai multe compartimente care pot fi folosite, în funcție de nevoi.

Prețul? Dacă aplici voucherul de 15% extra-discount de pe pagina Amazon DE cumperi acest rucsac pentru doar 39 euro. La comenzi de peste 49 de euro ai parte de livrare gratuită însă, deci recomandat ar fi să mai adaugi un produs de aproximativ 10 euro pentru a te bucura de transport gratuit. Produsul ajunge direct la ușa casei tale fără costuri suplimentare. Dacă cumva nu ai mai comandat de pe Amazon DE niciodată, avem un tutorial pe care îl poți folosi pentru a înțelege procesul. Îl găsești aici!

Achiziționând acest rucasc primești și compartimente detașabile pe care le poți folosi în călătorii. Fie că e vorba de o escapadă de weekend, muncă sau camping, acest rucsac se adaptează perfect nevoilor prietenei / iubitei tale. Poate sosi drept cadou de Valentine’s Day / Dragobete sau 1 martie cu o promisiune de concediu relaxant. Poți comanda rucsacul de aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: E LUNI e AMAZON: Rucsacul pentru călătorii LOVEVOOK ar putea fi cadoul ideal de Valentines Day pentru iubita ta; Cât costă?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type