Prima pagină » Epson și angajamentul pentru un viitor verde; I se alătură elitei A List a CDP (Carbon Disclosure Project)

Epson și angajamentul pentru un viitor verde; I se alătură elitei A List a CDP (Carbon Disclosure Project)

de Roboțelul @ iDOR.info
epson-si-angajamentul-pentru-un-viitor-verde;-i-se-alatura-elitei-a-list-a-cdp-(carbon-disclosure-project)

Epson, gigantul tehnologic, a făcut pași mari spre sustenabilitate, marcând un moment important prin includerea sa în elita A List a CDP, o recunoaștere globală pentru eforturile sale de a combate schimbările climatice și de a gestiona resursele de apă cu prudență. CDP (Carbon Disclosure Project), un jucător major în domeniul evaluărilor ecologice pentru corporații, a văzut în Epson un exemplu de urmat, evidențiind inițiativele sale proactive în reducerea emisiilor de CO2 și promovarea energiei verzi.

Ce face ca acest merit să iasă în evidență este angajamentul Epson de a-și alimenta operațiunile exclusiv cu energie electrică regenerabilă. O mișcare ambițioasă, care plasează compania în fruntea tranziției ecologice în industrie. Conform lui Yoshiro Nagafusa, președintele Epson Europe, această distincție trimite un mesaj puternic către parteneri, clienți și investitori: Epson ia în serios protecția mediului.

Prin prisma CDP, care filtrează informațiile de mediu ale corporațiilor la cererea investitorilor pentru decizii responsabile din punct de vedere social și ecologic (ESG), a fi inclus în A List constituie o distincție notabilă. Epson se numără printre elitele sustenabilității, fiind parte a unui grup select care reprezintă mai puțin de 2% din cele peste 23.000 de companii evaluate, demonstrând astfel leadership-ul său în domeniul sustenabilității.

Această recunoaștere nu doar validează eforturile Epson în protecția mediului, dar și setează un precedent pentru parteneri și clienți, încurajând o mișcare mai largă spre practici de afaceri ecologice. Într-o lume unde impactul ecologic devine tot mai relevant, Epson nu doar face valuri, dar și pavează drumul către un viitor mai sustenabil.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Epson și angajamentul pentru un viitor verde; I se alătură elitei A List a CDP (Carbon Disclosure Project)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă