Prima pagină » Etichetarea mașinilor din mai: schimbare majoră pentru șoferi – Ziarul Românesc

Etichetarea mașinilor din mai: schimbare majoră pentru șoferi – Ziarul Românesc

de Roboțelul @ iDOR.info
etichetarea-masinilor-din-mai:-schimbare-majora-pentru-soferi-–-ziarul-romanesc

24/02/2024 15:45 – ACTUALIZAT 24/02/2024 15:45

Etichetarea mașinilor în Germania din mai 2024: Cât combustibil folosește mașina pe care ești interesat să o cumperi? Și cât de mult CO2 emite? Până acum, clienții se puteau baza doar pe informații generale. În viitor, de mașini vor trebui să ofere informații realiste și transparente despre consumul de combustibil sau emisiile de CO2 ale mașinilor noi. Cerința de etichetare de etichetare va fi valabilă în showroom-uri, cât și pe internet. (Continuă după fotografie)
Citiți și ► Colosul Mercedes-Benz renunță la mașinile electrice: ”Clienții și condițiile de piață decid”

Dealerii trebuie să raporteze mai precis consumul și emisiile de CO2

Atunci când vor cumpăra o mașină nouă, clienții vor fi mai bine informați, printre altele, despre consumul și emisiile mașinilor de care sunt interesați. Ministerul Federal al Economiei de la Berlin a anunțat că va intra în vigoare o modificare la regulamentul privind etichetarea consumului de energie pentru mașini. Scopul modificării este de a oferi informații semnificativ îmbunătățite pentru consumatori. (Continuă după fotografie) Citiți și ► Litera ”K” la semafor: știți ce reprezintă?

Etichetarea îmbunătățită a mașinilor noi aduce mai multă transparență atunci când se cumpără mașini”, a declarat ministrul federal al economiei, Robert Habeck. În viitor, valorile de consum și de emisie ar trebui specificate pe baza unei proceduri de măsurare mai realiste. (Citiți după fotografie)

Etichetarea mașinilor în Germania din mai 2024

Potrivit Ministerului Federal al Economiei, dealerii și producătorii trebuie să implementeze noua eticehtarea a mașinilor de la 1 mai 2024. Anunțul trebuie atașat direct vehiculului expus în reprezentanța auto sau conținutul acestuia trebuie precizat inclusiv la achiziționarea prin internet. Citiți și ► Revoluție în parcările supermarketurilor. Schimbarea se aplică tuturor șoferilor

Clasele de CO2 codificate pe culori arată dintr-o privire câte emisii de CO2 emite o mașină în comparație cu modelele alternative. Clasele de emisii se bazează acum pe emisiile absolute de CO2; greutatea vehiculului nu mai joacă un rol important. Pentru mașinile complet electrice și hibridele plug-in ar fi, de asemenea, specificate consumul de energie și autonomia electrică. Eticheta mașinii oferă, de asemenea, informații despre costurile anuale de energie pentru un kilometraj de 15.000 de kilometri și taxa vehiculului actual pentru mașina nouă, conform Echo24.de.

ortel




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Etichetarea mașinilor din mai: schimbare majoră pentru șoferi – Ziarul Românesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google