Prima pagină » Fiul lui Kevin Costner, debut în actorie la 15 ani. Hayes apare în cel mai nou western regizat de tatăl său, Horizon: An American Saga

Fiul lui Kevin Costner, debut în actorie la 15 ani. Hayes apare în cel mai nou western regizat de tatăl său, Horizon: An American Saga

de Roboțelul @ iDOR.info
fiul-lui-kevin-costner,-debut-in-actorie-la-15-ani.-hayes-apare-in-cel-mai-nou-western-regizat-de-tatal-sau,-horizon:-an-american-saga

Articol publicat 27 februarie 2024

Fiul lui Kevin Costner, Hayes, în vârstă de 15 ani, își face debutul în actorie, în noul western regizat de tatăl său, „Horizon: An American Saga”. Puștiul interpretează versiunea mai tânără a personajului lui Kevin în acest film, primul capitol dintr-o serie de patru lungmetraje.

Pelicula marchează a patra încercare regizorală a lui Costner și primul său film în 20 de ani, de la „Open Range” din 2003.

Trailerul prezentat de cei de la Warner Bros. oferă o primă privire asupra lui Hayes, personajul său sfidând ordinele mamei și alegând să rămână cu tatăl său.

Divorţul lui Kevin Costner de Christine Baumgartner s-a finalizat. Au fost căsătoriți aproape 20 de ani

Nu se cunosc foarte multe detalii despre povestea acestei saga, dar se pare că personajul lui Kevin Costner va fi central.

Costner a făcut o referire legată de apariția fiului său în acest prim proiect cinematografic, într-un interviu acordat revistei People în noiembrie 2022.

„E foarte bun. Hayes interpretează versiunea mai tânără a personajului pe care eu îl joc eu în film”, a recunoscut el.

Costner a scris scenariul împreună cu Jon Baird, glumind că povestea are mai mulți ani decât fiul său.

„Am făcut-o oarecum intenționat, ca să poată fi cu mine. Și același lucru este valabil pentru Cayden, la fel și pentru Grace. Sunt ca orice alt părinte, încerc să-mi dau seama ce le place”, a adăugat el.

Nu este clar dacă ceilalți doi copii ai săi, Cayden (17 ani) și Grace (13 ani), apar în primul film sau vor fi prezenți în celelalte.

Costner și-a imaginat inițial Horizon ca un singur film, în 1988. I-a abordat pe cei de la Disney cu ideea sa, după ultimul său efort regizoral, „Open Range”.

Din distribuția plină de stele mai fac parte: Sam Worthington, Danny Huston, Jena Malone, Isabelle Fuhrman, Danny Huston și Luke Wilson.

Costner va lansa primul capitol dintr-o saga în patru părți pe 16 iunie. A doua peliculă va apărea pe 16 august.

Nu se știe când vor începe filmările următoarelor două lungmetraje.

A trecut printr-un divorț tumultuos, iar acum a renăscut. Cine este femeia care l-a cucerit pe Kevin Costner: „Se distrează împreună!”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fiul lui Kevin Costner, debut în actorie la 15 ani. Hayes apare în cel mai nou western regizat de tatăl său, Horizon: An American Saga

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă