Prima pagină » Fotografia nevăzută până acum și recent dezvăluită de fratele Prințesei Diana. I-a uimit pe fani!

Fotografia nevăzută până acum și recent dezvăluită de fratele Prințesei Diana. I-a uimit pe fani!

de Roboțelul @ iDOR.info
fotografia-nevazuta-pana-acum-si-recent-dezvaluita-de-fratele-printesei-diana.-i-a-uimit-pe-fani!

Contele a distribuit o imagine uimitoare realizată pe proprietatea familiei sale, Casa Althorp, locul unde el și Prințesa Diana au crescut.

Fratele regretatei Prințese Diana obișnuiește să mai posteze ocazional imagini rare, care aparțin familiei Spencer.

De exemplu, soția contelui îi emoționează ocazional pe fanii răposatei soții a Regelui Charles atunci când distribuie fotografii liniștitoare cu locul de odihnă al Prințesei Diana. Ea a fost înmormântată într-un foișor liniștit de lângă Casa Althorp.

Însă Charles Spencer a venit recent cu o fotografie de familie, care i-a dus pe fanii regali cu gândul la el și sora sa, în copilărie.

Charles Spencer prezintă o imagine cu bunicul său și sora acestuia, Instagram PNG

Într-o poză alb-negru, vedem doi copii, o fată mai mare alături de fratele ei mai mic, iar asemănarea cu cei doi frați Charles și Diana Spencer în copilărie este izbitoare.

Ei bine, nu! Nu este vorba de ei doi în copilărie, tocmai aici bizareria. Exact ce a vrut Contele Charles Spencer să sublinieze.

În poza prezentată, se află, de fapt, bunicul contelui, Jack, și sora lui mai mare, Delia.

Întotdeauna, parcă rămânem fără cuvinte în fața acestor cadre uimitoare. Căci în imagine, se poate constata cu ușurință cât de mult îi semăna bunicul lui Charles și cât de mult semăna sora acestuia, Delia, cu Prințesa Diana.

Fotografia a fost făcută de stră-stră bunica lui Charles Spencer, Margaret Spencer în 1900, aproape de moșia familiei din Northamptonshire.

„Un moment minunat de familie, în Anglia victoriană târzie. Sunt fotografiați într-un loc pe care îl cunosc bine, lângă Althorp. Mă întreb ce are mătușa Delia în poală…?”, a scris Charles Spencer pe Instagram.

Adepții săi s-au grăbit să remarce asemănarea uimitoare de familie, lucru pe care desigur și contele l-a remarcat. Cineva a notata: ”Parcă ai fi tu cu Diana. Asemănarea este izbitoare”.

Mulți au fost de acord. Adepții din online ai contelui îi împărtășesc acestuia adeseori dorul de Prințesa Diana. Există numeroase astfel de cadre din copilăria celor doi.

Printesa Diana si fratele ei, Charles Spencer  Profimedia

Imaginea 1/6: Printesa Diana si fratele ei, Charles Spencer Profimedia

Foto: Profimedia & Getty Images & Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fotografia nevăzută până acum și recent dezvăluită de fratele Prințesei Diana. I-a uimit pe fani!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă