Prima pagină » Furie la Palat, după ce s-a spus despre Kate Middleton că a fost în comă și-n pericol de moarte

Furie la Palat, după ce s-a spus despre Kate Middleton că a fost în comă și-n pericol de moarte

de Roboțelul @ iDOR.info
furie-la-palat,-dupa-ce-s-a-spus-despre-kate-middleton-ca-a-fost-in-coma-si-n-pericol-de-moarte

Multe s-au speculat și încă se fac pe seama operației care a ținut-o pe Kate în spital atâta timp și din cauza căreia are nevoie de o recuperare de câteva luni.

Ce-i drept, lipsa de informații clare de la Palat a făcut loc tuturor acestor speculații care apar aproape în fiecare zi, unele dintre ele cât se poate de alarmante.

Cel mai recent, oficialii de la palat au fost cât se poate de furioși după ce o emisiune de știri spaniolă a susținut că prințesa a fost în „comă și în mare pericol”, după acea intervenție chirurgicală abdominală.

Invitată în emisiune cu o zi înainte ca prințesa să fie externată din spital, jurnalista Concha Calleja a susținut că medicii au trebuit să acționeze rapid pentru a-i „salva viața”.

Scriitoarea în vârstă de 59 de ani, care a apărut la televiziunea spaniolă în calitate de expert regal, a spus că a vorbit cu o asistentă din clinica respectivă și a aflat că acțiunile „dramatice” ale echipei medicale au inclus intubarea prințesei în vârstă de 42 de ani și punerea ei în comă indusă.

„Au fost complicații grave la care nu se așteptau, deoarece operația a decurs bine, dar perioada postoperatorie nu a mers atât de bine”.

Jurnalista a mai declarat că recuperarea lui Kate „a necesitat un pic de asistență și nu mă refer doar la familia ei” – practic un întreg spital a fost înființat la casa Prinților de Wales din Windsor.

Însă afirmațiile expertei spaniole, făcute la canalul de știri Fiesta, au fost catalogate drept absurde de către Palat.

Ultima apariție publică a lui Kate, de Crăciun

Imaginea 1/5: Ultima apariție publică a lui Kate, de Crăciun

„Este o prostie totală”, a declarat o sursă pentru The Telegraph. „Nu a existat nicio încercare din partea acelei jurnaliste de a verifica ceea ce a susținut. Este ceva total inventat.”

Canalul spaniol Fiesta este cunoscut pentru emisiunile sale de bârfă și a fost fondat de către o companie media italiană deținută anterior de Silvio Berlusconi.

Chiar și așa, afirmațiile despre Prințesa de Wales au devenit rapid virale și au fost chiar preluate de site-urile mai serioase ale țării, inclusiv El Confidencial, La Vanguardia și La Razon.

Foto: Getty Images, Profimedia






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Furie la Palat, după ce s-a spus despre Kate Middleton că a fost în comă și-n pericol de moarte

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google