Prima pagină » Google împrospătează pagina de autentificare; Un nou look pentru toate dispozitivele

Google împrospătează pagina de autentificare; Un nou look pentru toate dispozitivele

de Roboțelul @ iDOR.info
google-improspateaza-pagina-de-autentificare;-un-nou-look-pentru-toate-dispozitivele

Google tocmai a început să implementeze o pagină de autentificare actualizată pentru conturile Google, aducând un suflu nou în modul în care utilizatorii accesează serviciile sale de pe telefoane, tablete și computere. Schimbarea vine după anunțul de săptămâna aceasta și promite o îmbunătățire semnificativă a aspectului și funcționalității pe diferite tipuri de ecrane.

Noua pagină de autentificare adoptă o abordare mai prietenoasă pentru toate tipurile de ecrane, inclusiv pentru cele mari și late, integrându-se mai bine cu principiile designului Material 3. Aceasta oferă o experiență mai puțin aglomerată prin spațierea îmbunătățită a elementelor.

Google împrospătează pagina de autentificare; Un nou look pentru toate dispozitivele

Designul pentru desktop este acum împărțit în două coloane: logo-ul Google „G” pe partea stângă și câmpurile pentru introducerea adresei de email sau numărului de telefon și a parolei pe partea dreaptă. Un buton albastru „Următorul”, plasat în colțul din dreapta jos într-un container rotunjit, facilitează navigarea. Fundalul paginii este alb, iar în exterior, utilizatorii pot schimba limba sau pot accesa linkuri pentru Ajutor, Confidențialitate și Termeni.

Această pagină răspunde și se ajustează automat la redimensionarea ferestrei sau la vizualizarea pe diferite dispozitive. La anumite lățimi, containerul exterior cu un fundal albastru deschis/gri dispare, iar layout-ul mobil adoptă un design cu o singură coloană. O mică diferență față de designul anterior este alinierea la stânga a unor elemente, în loc de centrat.

În ciuda acestui redesign vizual, Google subliniază că pașii de autentificare rămân neschimbați, solicitând aceleași informații ca de obicei – adresa de email și parola. În plus, utilizatorii care folosesc versiuni mai vechi ale browserelor vor vedea pagina de autentificare în formatul său anterior.

Redesignul nu a fost încă implementat pe scară largă, dar Google promite că noua pagină de autentificare va fi disponibilă complet în următoarele săptămâni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google împrospătează pagina de autentificare; Un nou look pentru toate dispozitivele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă