Prima pagină » Heather Locklear, tot mai greu de recunoscut. Actrița, fotografiată în timpul unei ieșiri în Los Angeles, împreună cu logodnicul ei

Heather Locklear, tot mai greu de recunoscut. Actrița, fotografiată în timpul unei ieșiri în Los Angeles, împreună cu logodnicul ei

de Roboțelul @ iDOR.info
heather-locklear,-tot-mai-greu-de-recunoscut.-actrita,-fotografiata-in-timpul-unei-iesiri-in-los-angeles,-impreuna-cu-logodnicul-ei

Articol publicat 21 Februarie 2024

Noi imagini cu Heather Locklear au fost surprinse zilele acestea de paparazzi, în Los Angeles. Actrița în vârstă de 62 de ani pare tot mai greu de recunoscut. Ea a fost fotografiată alături de logodnicul său, după vizita pe care au făcut-o unor prieteni. 

Heather și Chris Heisser au fost văzuți pe când urcau în autoturismul lor, la scurt timp actrița coborând geamul mașinii pentru a-i oferi bani unui om al străzii. 

Locklear a purtat o ținută albă și a optat pentru un look fără machiaj.

Dependența de droguri și alcool a făcut-o să aibă probleme cu legea, însă și-a pus amprenta și pe chipul ei

Cândva considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Heather Locklear este foarte schimbată. Dependența de droguri și alcool a făcut-o să aibă probleme cu legea, însă și-a pus amprenta și pe chipul ei.

Vedeta din „Melrose Place” s-a confruntat cu propriile probleme de-a lungul anilor, cu aproape 20 de internări la dezintoxicare. Ea a vorbit adesea despre încercările de a scăpa de aceste dependențe.

Poliția, chemată adesea la domiciliul lui Locklear

Locklear, căsătorită de două ori, s-a logodit cu Heisser (62 de ani) în urmă cu patru ani. S-au cunoscut la sfârșitul anilor 1970, pe când erau elevi la liceul Newbury Park. Au pierdut însă legătura. Între timp, Heather s-a căsătorit și a divorțat de rockerii Tommy Lee (1986-1993) și Richie Sambora (1994-2007), cu ultimul având o fiică, Ava, acum în vârstă de 26 de ani.

Ava s-a logodit cu Tyler Farrar, după patru ani de relație, weekendul trecut.

Sprijinul iubitului și cel al fiicei au ajutat-o pe Heather să treacă peste numeroasele ei probleme.

Poliția a fost chemată adesea la domiciliul lui Locklear. În februarie 2018, a fost arestată pentru violență domestică și agresiune împotriva unui ofițer, după ce l-ar fi lovit cu piciorele în timp ce oamenii legii încercau să o calmeze în timpul unei scandal între ea și partenerul ei.

Ulterior a fost arestată pentru că a intrat cu mașina într-un stâlp după ce a consumat o sticlă de tequilla. Apoi a agresat verbal și fizic un medic de pe ambulanță, care a sosit la reședința ei în urma unui apel la 911. În noiembrie, același an, a fost spitalizată forțat pentru probleme psihice.

În august 2019, a pledat vinovată pentru toate acuzațiile care i s-au adus și a fost sancționată cu 30 de zile de internare într-un spital specializat pe probleme psihice și 120 de zile de închisoare cu suspendare.

Locklear a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de televiziune în anii ’80 – ’90. Ea a jucat personajul Sammy Jo, nora lui Blake Carrington din „Dynasty”. Apoi a interpretat-o pe Stacy Sheridan în drama polițistă T.J. Hooker, înainte de a obține rolul manipulatoarei Amanda Woodward în „Melrose Place”. Ulterior a apărut în sitcomul „Spin City”.

A fost nominalizată la șase Globuri de Aur – patru pentru Melrose Place și două pentru Spin City – fără să câștige însă niciunul.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Heather Locklear, tot mai greu de recunoscut. Actrița, fotografiată în timpul unei ieșiri în Los Angeles, împreună cu logodnicul ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google